تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۵ تير ۱۴۰۱

مردم دنیا با حیوانات خیابانی چگونه رفتار می‌کنند؟

رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی چگونه است؟ چگونه می‌توان با حیوانات خیابانی برخورد کرد و یا به آنها کمک نمود؟

مردم دنیا با حیوانات خیابانی چگونه رفتار می‌کنند؟

امروزه در هر جامعه‌ای، حیوانات خیابانی بسیاری وجود دارند که معمولا انسان‌ها به دلیل ناآگاهی و یا سطح پایین فرهنگ و آموزش، رفتارهای نامناسبی نسبت به آنها دارند. در این مقاله می‌خواهیم بیشتر راجع به رفتار مردم دنیا با این دسته از حیوانات صحبت کنیم.

حیوانات خیابانی

حیوانات ولگرد در اطراف ما و در هر نقطه از جهان هستند. این دسته از حیوانات در بیشتر مواقع اهلی بوده و  آزادانه در خیابان‌ها پرسه می‌زنند. آنها بدون کمک انسان‌ها از خود مراقبت می‌کنند. بیشترین آمار مرتبط با حیوانات خیابانی به گربه‌ها و سگ‌ها بازمی‌گردد.

آنها به عنوان حیوانات خانگی در جامعه پذیرفته شده‌اند. سرنوشت این دسته از حیوانات معمولا به 3 بخش تقسیم می‌شود.

توسط انسان‌ها پذیرفته شوند: بسته به رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی، آنها ممکن است این دسته از حیوانات را پذیرفته و به خانه شان راه بدهند. در این صورت لازم است حتما تدابیری برای بهداشت، جلوگیری از بیماری و رفتار آنها وجود داشته باشد.

در پناهگاه حیوانات نگهداری شوند: در کشورهای پیشرفته معمولا اماکنی برای نگهداری از حیوانات گم شده، بی جا و رها شده وجود دارد. این نوع حیوانات معمولا در کشورهای پیشرفته، به مدت 2 هفته نگهداری می‌شوند تا وضعیت سلامت آنها بررسی شود. سپس به صاحبان جدید یا قدیمی‌شان واگذار خواهند شد.

در خیابان‌ها به زندگی خود ادامه دهند: بخش بزرگی از حیوانات خیابانی به همان حالت در خیابان‌ها به زندگی خود ادامه می‌دهند و در نهایت می‌میرند.

رفتار مردم کشورهای مختلف با حیوانات خیابانی

مردم دنیا با حیوانات خیابانی چگونه رفتار میکنند؟

رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی در هر منطقه متفاوت است. با افزایش آگاهی مردم، امروزه شاهد وجود قوانینی در زمینه حقوق این جانداران هستیم که برای آن یک روز جهانی نیز درنظر گرفته شده است.

موسسات و افراد زیادی در سراسر جهان به عنوان حامیان محیط زیست و حیوانات فعالیت می‌کنند که از کشتار، اذیت و آزار و یا خوردن آنها جلوگیری می‌نمایند. حقوق حیوانات اولین بار در سال 1978 و سپس بعد از اصلاحاتی در سال 1989 منتشر شد.

هرچقدر افزایش آگاهی‌ها از حقوق حیوانات به خصوص از نوع خیابانی آنها در جوامع بیشتر شود، این عامل به وضوح نشان داده است که رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی معقول‌تر و صحیح‌تر می‌شود.

در جوامع امروزی در میان مردم دنیا، برخورد با حیوانات به شیوه‌های مختلفی می‌باشد. عده‌ای به سبب ترس و ناآگاهی که از این نوع حیوانات دارند، اقدام به برخورد نامناسب با آن می‌نمایند.

برخی از کشورها از حیوانات برای اهلی شدن و استفاده از آنها در اموری همچون دامداری، نگهبانی، آتش نشانی، کشف مواد استفاده می‌کنند. همچنین مردم در کشورهای توسعه یافته، علاقمند به نگهداری از برخی حیوانات مانند سگ‌ها و یا گربه‌ها در خانه خود هستند.

به طور معمول رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی در کشورهایی مانند ایران و یا غالب کشورهای غیر توسعه یافته، به دلیل سطح پایین آموزشی و فرهنگی که باید در مقابل این گونه حیوانات داشته باشند، مناسب نیست.

برخی از سیاست‌ها در حذف و آزار و اذیت حیوانات مانند تزریق اسید، حتی از جانب مراکز بزرگی مانند شهرداری‌ها و سازمان‌ها می‌تواند نشان‌دهنده اثبات این قضیه باشد. برخی از کشورها مانند اتریش، حقوق حیوانات را همانند انسا‌ن‌ها می‌داند و برای عدم رعایت آن جریمه‌هایی درنظر گرفته‌اند.

سیاست کشورهای مختلف در قبال حیوانات خیابانی

کشورهای مختلف در زمینه حیوانات چه خیابانی و چه خانگی قوانین و سیاست‌های مختلفی دارند که می‌تواند در رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی نیز موثر باشد. برخی از آنها به شرح زیر می‌باشند:

برخی از کشورها برای آزار و اذیت این حیوانات قوانینی وضع کرده‌اند. به طور مثال می‌توان به جریمه‌های در رابطه با آزار و اذیت، کشتن یا حذف این حیوانات اشاره کرد که در کشورهایی مانند هند و غیره اعمال شده است.

برخی از کشورها برای رعایت حقوق حیوانات، قوانین وضع کرده‌اند تا آنها هم بتوانند همانند انسان‌ها از حقوق اولیه خود در جامعه بهره‌مند شوند. به عنوان مثال می‌توان به اتریش اشار کرد که قانون حمایت از حیوانات در آن کشور از سال 2004 اجرا شده است.

مجازات در برخی کشورها در برابر آزار و اذیت حیوانات نیز از مهم‌ترین قوانینی است که می‌تواند در اصلاح رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی وضع شده باشد. به عنوان مثال در کشور انگلستان، قوانین حمایت از حقوق حیوانات در زمینه آزار و اذیت این جانوران تا 51 هفته حبس را اعمال کرده است.

عقیم کردن یکی دیگر از روش‌هایی است که برخی کشورها مانند هلند در پیش گرفته است و اکنون تعداد سگ‌های ولگرد خیابانی در آن بسیار کم است. این سیاست‌ها در مقابل روش‌هایی که به طرز نامطلوبی این گونه حیوانات را حذف می‌کنند، مانند آنچه در قسمت قبل مثال زدیم، می‌تواند راهکار مناسبی باشد. در هلند هزینه عقیم کردن سگ‌های خیابانی به صورت کامل و رایگان توسط دولت پرداخت می‌شود.

 

وظایف ما در قبال رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی

یکی از مهم‌ترین عوامل در تعیین رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی آن است که جامعه برای افزایش آگاهی و آموزش به مردم اقدام کند. در موضوع رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی می‌توانید به نکات زیر توجه کنید:

  1. صحبت با افراد جامعه می‌تواند تغییراتی را ایجاد کند که به طور چشمگیری رفاه این حیوانات را بهبود می‌بخشد.
  2. شما می‌توانید با عقیم سازی، از زیاد شدن تعداد حیوانات خانگی و خیابانی خود جلوگیری کنید. عقیم سازی بهترین راهکاری است که می‌تواند به کنترل جمعیت حیوانات بی جا شده و ولگرد در جامعه کمک نماید.
  3. امروزه حیوانات خیابانی زیادی در پناهگاه‌ها وجود دارند که مشتاق هستند خانه‌های همیشگی خود را پیدا کنند. پذیرش آنها منجر می‌شود تا بتوانند در محل بهتری زندگی کنند و نیز به پناهگاه‌های حیوانات کمک می‌کند تا تعداد بیشتری از این نوع حیوانات را حمایت کنند. در صورت عدم تمایل به این کار، یکی از نکات سازنده در رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی آن است که با کمک به مراکز نگهداری از حیوانات، در مدیریت و فراهم کردن شرایط بهتر زندگی برای آنها اقدام نمایند.
  4. شما می‌توانید با داوطلب شدن برای کمک به پناهگاه‌ها برای چند ساعت در هفته که مطمئنا مورد قدردانی کارکنان قرار خواهد گرفت، در این زمینه کمک کنید و به اصلاح رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی اقدام نمایید. اگر مهارت‌های دیگری مانند نجاری، حسابداری یا طراحی گرافیک دارید، می‌توانید کمک‌های خود را نیز از این طریق به پناهگاه ارائه دهید. شما می‌توانید در ساختن وسایل برای حیوانات، یا طراحی تبلیغات و چاپ آگهی برای پناهگاه‌ها کمک کنید.

یکی دیگر از موارد مهمی که می‌تواند در وظیفه ما در قبال رفتار مردم دنیا با حیوانات خیابانی قرار گیرد، شرکت در دوره‌های آموزشی و گسترش آگاهی افراد است. این کار می‌تواند در اصلاح رفتار انسان‌ها در قبال این موجودات بسیار مفید باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سقوط دستمزد دلاری کارگران ایرانی از ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۳/ دستمزد کارگر عربستانی ۱۰ برابر و کارگران اماراتی و ترکیه‌ای، ۴ برابر دستمزد کارگر ایرانی +جدول

عکس/ قیمت فیش حج در ۵۰ سال پیش

فیلم/ توضیحات مهم سخنگو دولت درباره مذاکرات ژنو

انتظارات منفی بازار دلار کاهش پیدا کرد؟

اینفوگرافی/ ترافیک تهران بیشتر از نیویورک

فیلم/ تذکر قالیباف به بی‌نظمی نمایندگان

توییت سخنگوی دولت درباره خشونت علیه زنان

ماجرای عجیب عکس پرسنلی شناسنامه امیر تتلو

فیلم/ ۶۰ درصد ایرانیان تمایل به مهاجرت دارند

فیلم/ چمران: فاکتور پوستر‌های زاکانی را دیدم ولی رسمی نبود

معادن در ایران؛ بهشت کارفرمایان، جهنم اهالی و کارگران / بازخوانی پرونده حوادث کارگری در ایران

معنای بازگشت ترامپ برای ایران، روسیه و چین

شرط عربستان برای تعامل با آمریکای ترامپ

تاثیر اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی بر معیشت بازنشستگان

انتقاد تند روزنامه اصلاح طلب از عارف

ابهام در سخنان علی لاریجانی؛ زمان مذاکرات رسیده است؟

هیهات تخلفات بودجه ‏ای دولت سیزدهم؛ کسری بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به رقم یک‏ هزار هزار میلیارد تومان رسید

آیین‌نامه جدید واردات خودرو برقی با تاریخ مصرف چهارماهه

نظر متفاوت دو عضو جبهه پایداری درباره کلینیک ترک بی حجابی

جزئیات دستور همتی به رئیس‌کل جدید گمرک

روشنایی به شرط مازوت سوزی

۹ ماه سرنوشت‌ساز برای تهران، ایران و اروپا در مسیر دوگانه توافق یا فعال شدن مکانیسم ماشه!

تعیین زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱

قیمت دلار در انتظار اخبار آتش‌بس و توافق

مرگ سالانه ۷ میلیون نفر به‌دلیل آلودگی هوا در کشور ۷۲ ملت

فیلم/ رونمایی از گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ

ضد و نقیض گویی درباره اجرای قانون حجاب؛ تعلیق ابلاغ قانون عفاف تا نیمه آذر به روایت معاون حقوقی دولت

صعود سخت در انتظار استقلال و پرسپولیس

دستگیری قاتل سریالی زنان با قرص برنج در مشهد

دلار آمریکا ضعیف شد

مشکل صنعت خودرو سازی ایران چیست؟

علت توقف کاهش قیمت دلار در کانال ۶۸ هزار تومان چه بود؟

زخم بالکان بر گونه کیانوش رستمی

آغاز واریز علی الحساب ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان

بازار طلا و سکه در سردرگمی

۶ منطقه پایتخت در معرض خطر فرونشست زمین

عکس/ تغییر عجیب «سوگند» سریال لحظه گرگ و میش بعد ۶ سال

واردات تاثیری بر قیمت گوشت قرمز در بازار نداشت

در حال حاضر خاموشی‌ها اعمال نمی‌شود

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس ضربه مغزی شد؟

ماجرای ضرب و شتم یک شهروند در راسک چه بود؟

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول