تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

اولین تماس تلفنی پوتین و جولانی پس از سقوط دولت اسد

کاخ کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با «احمد الشروع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام و «رئیس دوره انتقالی سوریه» تلفنی گفت‌و‌گو کرده است.

تماس تلفنی پوتین و جولانی

اقتصاد۲۴-  کاخ ریاست‌جمهوری روسیه از رایزنی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور با سرکرده تحریر الشام خبر داد.

اسعد حسن شیبانی، وزیر خارجه سوریه روز چهارشنبه ۱۲ فوریه (۲۴ بهمن) اعلام کرد که موضوع روابط با ایران روسیه همچنان «زخمی باز» برای سوری‌هاست، اما در عین حال تأیید کرد که دمشق «پیام‌های مثبتی» از جانب مسکو و تهران دریافت می‌کند.

کاخ کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با «احمد الشروع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام و «رئیس دوره انتقالی سوریه» تلفنی گفت‌و‌گو کرده است.

طبق این گزارش، پوتین از آمادگی روسیه برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی-اجتماعی سوریه از جمله تامین کمک‌های بشردوستانه خبر داده است.

رئیس‌جمهور روسیه در این گفت‌و‌گو «بر موضع اصولی روسیه در حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرده است».

کرملین خبر داده گفت‌و‌گو میان پوتین و جولانی «سازنده، جدی و کاری» بود و طرفین درباره ادامه‌یافتن گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند.

پوتین همچنین برای جولانی در حل مشکلاتی که حاکمان جدید سوریه با آن مواجه هستند، آرزوی موفقیت کرد.

این اولین تماس تلفنی پوتین و جولانی پس از سقوط دولت «بشار اسد» رئیس‌جمهور پیشین سوریه است.

ارسال نظر