تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷

عکسی که سردار سلیمانی از ظریف منتشر کرد

سردار سلیمانی در واکنش به استعفای ظریف و آنچه در جریان سفر بشار اسد به ایران رخ داد در اینستاگرامش عکسی از خود و ظریف منتشر کرد.
سردار سلیمانی
اقتصاد24- سردار سلیمانی که در جریان حرف و حدیث‌های استعفای ظریف برخی موضوعات متوجه او بود با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرامش نسبت به آنچه رخ داده بود واکنش نشان داد و نوشت: در جریان سفر اخیر آقای بشار اسد به تهران و ملاقات وی با آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم، برخی ناهماهنگی‌ها در نهاد ریاست جمهوری که مطرح هم شده، منجر به عدم حضور وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات و متعاقبا گلایه‌مندی ایشان شده است.

نکته قابل توجه، عکسی است که سردار سلیمانی در حساب کاربری‌اش در اینستاگرام منتشر کرده است. عکسی از درآغوش کشیدن ظریف.


منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار