اقتصاد۲۴ -سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۳ هزار و ۸۹۰ مورد جدید کووید۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۸۹۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۴۸ نفر از آنها بستری شدند.
به گفته وی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۴۵ هزار و ۹۶۴ نفر رسید.
وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۳ هزار و ۳۳۲ نفر رسید.
بیشتر بخوانید: حمله کرونای انگلیسی به کودکان چقدر واقعیت دارد؟
لاری تاکید کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۵۸ هزار و ۹۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
وی افزود: چهار هزار و ۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی، تا کنون ۱۳ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۷۰۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در حال حاضر ۸۸ شهرستان قرمز و ۱۳۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
وی همچنین گفت: ۱۹۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه وضعیت شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور بسیار گسترده و نگران کننده است، گفت: استفاده از وسایل نقلیه عمومی پر ازدحام، خوردن غذا در رستوران و حضور در اماکن پر جمعیت، از عوامل اصلی انتقال کرونا در کشور هستند.
دکتر سیما سادات لاری گفت: وضعیت شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور بسیار گسترده و نگران کننده بوده و موج چهارم بیماری با سرعت در حال پیشرفت از نیمه غربی کشور به سمت نیمه شرقی است.
وی افزود: بر این اساس استفاده مداوم و صحیح از ماسک و خودداری از برگزاری هرگونه دورهمی، مراسم های عروسی و عزا در شرایط فعلی بسیار ضروری بوده و فراموش نکنیم که استفاده از وسایل نقلیه عمومی پر ازدحام، خوردن غذا در رستوران و حضور در اماکن پر جمعیت، از عوامل اصلی انتقال کرونا در کشور هستند.
لاری تاکید کرد: ضروری است که مردم به محض مشاهده علائم بیماری مانند تب، سرفه، سردرد و بدن درد هرچند به صورت خفیف، خود را قرنطینه کرده و تماس خود با اعضای خانواده و دوستان را محدود کنند و با پرهیز جدی از حضور در محل کار، نسبت به تماس با سامانه تلفنی ۴۰۳۰ جهت کسب مشاوره و دریافت راهنمایی های لازم برای طی مراحل درمان بیماری اقدام کنند.