تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷
تاجزاده:

وجود خاتمی به تنهایی دورکننده سایه شوم جنگ از آسمان ایران بود

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: وجود خاتمی به تنهایی دورکننده سایه شوم جنگ از آسمان ایران بود. این نقش را در ۶ سال اخیر زوج روحانی/ظریف ایفا کرده‌اند.
تاجزاده
اقتصاد۲۴- مصطفی تاجزاده در واکنش به رد استعفای محمدجواد ظریف در توییتر خود نوشت:

وجود خاتمی به تنهایی دورکننده سایه شوم جنگ از آسمان ایران بود. این نقش را در ۶سال اخیر زوج روحانی/ظریف ایفا کرده‌اند. روحانی با علم به این واقعیت، تسلیم کاسبان جنگ و تحریم نشد و با رد استعفای ظریف، در حقیقت از دیپلماسی، از برجام و در تحلیل نهایی از صلح پاسداری کرد.

روز گذشته حجت‌الاسلام روحانی با صدور پیامی خطاب به ظریف ضمن رد استعفای وی تاکید کرد: دستور داده‌ام تمامی دستگاه‌ها، اعم از دولتی و یا حاکمیتی، باید در هماهنگی کامل با این وزارت، در زمینه روابط خارجی باشند.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار