تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷
رییس کل بانک مرکزی خبر داد:

شنبه، مجمع درباره لایحه پالرمو تصمیم گیری می‌کند

رییس کل بانک مرکزی تاکید کرد: حفظ و تقویت روابط محدود بانکی کشورمان با بانک‌های خارجی یک ضرورت است.
عبدالناصر همتی 2
اقتصاد۲۴ –  «عبدالناصر همتی» روز جمعه در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: روز شنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با جرایم سازمان یافته فراملی (پالرمو) تصمیم گیری می‌کند.

رییس کل بانک مرکزی اضافه کرد: توصیه‌های گروه اقدام مالی جزو استاندارد‌های بانکداری بین المللی است.
وی در ابتدای یادداشت خود با ذکر اینکه «در مورد بازار پول و ارز یک نکته ضروری است» نوشت: در هفته‌های اخیر در مورد سررسید سپرده‌های ویژه ۲۰ درصدی بانک‌ها و احتمال ورود درصدی از آن به بازار ارز و ... نگرانی‌هایی مطرح شده بود.

همتی در این خصوص اضافه کرد: «با تدابیر اتخاذ شده و همراهی مدیران بانک‌ها به نحو مطلوبی مدیریت شد. میزان آن ۱۶۰ هزار میلیارد تومان بود. نشانی از اعتماد مردم به نظام بانکی».

رئیس کل بانک مرکزی اضافه کرد: این روز‌ها به نقل از برخی فعالان اقتصادی این موضوع مطرح می‌شود که در بازار ثانویه (نیما) نرخ ارز سقف دارد. این مطلب صحت ندارد. اطلاعات مربوط به حجم مبادلات و میانگین نرخ روزانه برای اطلاع عموم منتشر می‌شود. طبعا حجم عرضه پتروشیمی‌ها در میانگین نرخ موثر است.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار