تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

بابک خرمدین زمان قتل خواهر و دامادشان کجا بود؟

قاضی محمد شهریاری اظهار داشت: همان طور که در خبر‌ها اعلام شد پدر و مادر بابک خرمدین به دو قتل دیگر هم اعتراف کردند.

بابک خرمدین زمان قتل خواهر و دامادشان کجا بود؟

اقتصاد۲۴- قاضی محمد شهریاری اظهار داشت: همان طور که در خبر‌ها اعلام شد پدر و مادر بابک خرمدین به دو قتل دیگر هم اعتراف کردند.

وی افزود: این افراد اعتراف کردند ابتدا در سال ۹۰ دامادشان و در سال ۹۷ دخترشان را که زن همان فرد بود به قتل رساندند.

قاضی شهریاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در آن زمان که این اتفاق افتاد مرحوم خرمدین در همان خانه زندگی می‌کرده یا اصلاً آن مرحوم هم از این جنایت مطلع بوده یا خیر، گفت: به گفته پدر و مادر (قاتلان) آن زمان مرحوم خرمدین در انگلستان و خارج از ایران بوده است.

سرپرست دادسرای جنایی تهران در پایان گفت: این دو فرد می‌گویند پسرشان حدس‌هایی می‌زده، اما نمی‌دانسته و هیچ وقت مطمئن نشده بوده که این جرم یا جنایت رخ داده است.

جزییات اعترافات پدر بابک خرمدین درباره قتل او و دیگر اعضای خانواده

قاضی محمد شهریاری، رییس دادسرای جنایی تهران در جمع خبرنگاران درباره جزئیات اعتراف پدر بابک خرمدین درباره قتل فرزندان و دامادش گفت: این خانواده دارای چهار فرزند به نام آرزو متولد ۵۱، بابک متولد ۵۳، افشین متولد ۵۷ و آذر متولد ۶۱ بوده است که بر اساس اظهارات متهم، آرزو در سال ۸۸ ازدواج کرده و بعد از مدتی از همسرش جدا می‌شود. در حال حاضر همسر قبلی آرزو در قم زندگی می‌کند.

آرزو بعد با پسر عمه‌اش ازدواج می‌کند؛ بنابراین متهم برای اولین بار خواهرزاده‌اش را در سال ۱۳۹۰ به قتل رسانده و پس از مثله کردن وی او را نیز در سطل‌های زباله نزدیکی محل زندگی‌اش رها کرده‌است.

بر اساس اعترافات متهم، آرزو و همسر دومش کمتر از شش ماه باهم زندگی می‌کنند و بعد از مدتی باهم دچار اختلاف می‌شوند. آرزو به منزل پدرش برمی‌گردد و در نهایت والدین تصمیم به قتل دامادشان می‌گیرند.

به این شکل که با مقتول تماس گرفته شده و او را به منزلشان دعوت کرده اند. برای او زرشک پلو و مرغ درست کرده و در داخل آن مقداری داروی بیهوشی ریخته و او را نیز به گفته مادر بابک با ضربات چاقو به قتل رسانده‌اند.

بر اساس اظهارات متهمان علت این کار نیز اقدامات غیراخلاقی داماد خانواده ذکر شده است. ⁩

خانواده فرامرز (نام شوهر آرزو) اعلام مفقودی کرده بودند، اما پدر بابک به آن‌ها می‌گوید ماشین فرامرز را در نزدیکی فرودگاه پیدا کرده است. او مدعی می‌شود فرامرز در کار قاچاق انسان بوده است.

بر اساس اعترافات متهمان، آرزو در سال ۹۷ نیز به همین روش و با ریختن قرص بیهوشی در کله‌پاچه‌ای که برای آرزو مهیا شده بود به قتل می‌رسد، انگیزه متهمان از قتل آرزو نیز موارد اخلاقی از سوی او بیان شده است.

از سوی متهمان اعلام شده بود که دخترشان به ترکیه رفته است. در حالی که هیچ مدرکی مبنی بر خروج آرزو از کشور و اقامت او در ترکیه پیدا نشد.

بر اساس اعلام پزشکی قانونی این دو نفر بعد از معاینات روانپزشکی دارای ۹۵ درصد سلامت عقل هستند.

پدر خانواده به بابک خرمدین اسطوره ایرانی علاقه داشته و از همین رو نام خانوادگی خود را به خرمدین تغییر داه بود. بر اساس اعترافاتش او به دلیل اینکه فرزندانش فساد اخلاقی داشته‌اند، این حق را برای خود قائل بوده که آن‌ها را بکشد، اما اینکه این تفکرات از کجا آمده است هنوز نمی‌دانیم.

 بخش‌هایی از بدن بابک خرمدین هنوز پیدا نشده است.


بیشتر بخوانید: لحظه انتقال جسد بابک خرمدین در چمدان توسط پدر و مادرش + فیلم


شیوه هولناک قتل (هشدار: این روایت دلخراش است)

اعترافات تکاندهنده بود مخصوصا آنجایی نحوه قتل حرف زدند. پدر بابک گفته است: "از پسرم خواستم برای خودش خانه ای تهیه کند و حاضر شدم خودروام را بفروشم و حتی سهم ارث او را بدهم که برای خودش خانه بگیرد و با ما زندگی نکند اما بابک می گفت جنازه من از این خانه بیرون می رود و هیچ وقت نپذیرفت از خانه خارج شود."

او افزود: "جمعه ۲۴ اردیبهشت با بابک برای ورزش در محیط شهرک اکباتان بودیم و همانجا باز هم به بابک گفتم که خانه را می‌فروشم سهم تو را می‌دهم و خودروی دوو سیلو را هم می‌فروشم تا بتوانیم خانه‌ای برای خودت اجاره کنی و از ما جدا شوی که بابک دوباره تاکید کرد من هیچ جایی نمی‌روم که بابک را تهدید کردم یا از خانه برو یا کسی را دارم که ۱۰ میلیون تومان به او پول بپردازم و تو را از بین ببرد که بابک لبخندی زد و گفت: چرت و پرت نگو من بابکم و کسی نمی‌تونه کاری بکنه. "

پدر بابک گفت: "وقتی به خانه آمدم به همسرم گفتم که بابک نمی پذیرد از خانه برود و همانجا تصمیم به قتل را گرفتیم تا از دست او راحت شویم."

اکبر در خصوص چگونگی قتل گفت: وقتی به خانه آمدیم به همسرم گفتم که بابک رفتنی نیست که مادرش گفت او را بکشیم و من هم پذیرفتم.

او افزود: "ظهر جمعه بود، ناهار آبگوشت مرغ داشتیم که همسرم غذا را آماده کرد و برای بابک غذا ریخته بود و به همسرم به اتاقم آمد گفت داخل ظرف غذا بابک قرص های خواب آور ریخته است. از آن زمان دیگر هوشیار بودم که نقشه را عملی کنم. بابک کلاس داشت و ناهار نخورد و شب هم گفت که غذا در بیرون خانه خورده و میل به غذا ندارد و فردا ظهر ناهارش را بابک داغ کرد و خورد و بعد از آن روی مبل نشست."

پدر بابک خرمدین ادامه داد: "عصر بود که بابک نیمه بیهوش بود که از اتاق بیرون آمد، بابک از روی صندلی به زمین افتاد و چهار دست و پا به سمت آشپزخانه رفت و در کنار یخچال بود که پای او را با بند پوتین بستم و سپس بست کمربندی را دور گردنش انداختم و با کشیدن آن و قفل کردن بست کمربندی تلاش کردم تا او خفه شود و در این زمان با برداشتن چاقو 3 ضربه به سینه اش زدم."

او افزود: «همسرم شاهد صحنه قتل بود که پس از قتل به کمک همسرم جسد را به داخل حمام بردم و با چاقو و ساطور شروع به تکه تکه کردن جسد بابک کردم چون نمی توانستم جسد را از خانه بیرون ببرم.»اکبر ادامه داد: "تکه‌های جسد را داخل ۸ کیسه زباله بسته بندی کردم و تعداد ۶ بسته را داخل ۳ چمدان و ۲ بسته دیگر را در همان کیسه‌های زباله بود. نزدیک به ۷ ساعت تکه تکه کردن و بسته بندی جسد پسرم طول کشید و بعد از آن همراه همسرم بسته‌ها را داخل آسانسور گذاشتیم و با هم به پارکینگ رفتیم. "

این پدر ۸۱ ساله گفت: «۳ چمدان داخل صندوق عقب گذاشتم و ۲ بسته دیگر روی صندلی عقب خودرو گذاشتم و در ابتدا به سمت اکباتان رفتم و یکی از بسته‌ها را داخل سطل زباله انداختم و سپس به سمت آریاشهر رفتم و در ادامه به سعادت آباد رفتیم و بسته‌های دیگر را داخل سطل زباله انداختم و در آخر وقتی به شهرک اکباتان بازگشتم آخرین بسته را که داخل چمدان بود در فاز سوم شهرک اکباتان به داخل سطل زباله انداخته و به خانه بازگشتیم.»

اعتراف پدر و مادر بابک خرمدین به قتل دختر و دامادشان

قتلی که ایران را تکان داد

قتل بابک خرمدین افکار عمومی را تکان داد، او یک کارگردان سینما بود که از قضا پدر و مادرش در آثارش جایگاه ویژه‌ای دارند. پدر و مادرش در برخی آثارش بازی کرده اند و گفته می شود بابک به خاطر دلتنگی چند سال پیش اقامت در انگلیس را رها کرده و به ایران بازگشته است. باور چنین جنایت در چنین خانواده‌ای دور از ذهن و ترسناک است.

از طرف دیگر کسی نمی تواند به راحتی باور کند پدر و مادری اینچنین فرزند خود را به مسلخ ببرد. بسیاری می‌گویند هیچ انسان سالمی این بلا را به سر فرزندش نمی‌آورد. عموم قتل‌های خانوادگی بر اثر حادثه و پس از بروز خشم آنی صورت می گیرد. قتل‌های حساب شده هم اینگونه فجیع رخ نمی دهد.

به ویژه اینکه پدر و مادر بابک خرمدین پس از قتل فرزندشان در اعترافات از کار خود پشیمان نبودند و پدر او چند بار به خاطر این اتفاق خدار شکر کرد.

انتشار ویدئویی از انتقال جسد تکه تکه بابک خرمدین ابعاد هولناک ماجرا را بیشتر به نمایش گذاشت.

در روزهای اخیر حرف‌ها و تحلیل های زیادی در این باره نوشته شده است، برخی می‌گویند این قتل نشان دهنده وضعیت نابه‌سامان اجتماعی در ایران و بحران در نهاد خانواده است.

هنوز این قتل ها ابعاد روشنی ندارد و انگیزه ها دقیقا مشخص نیست اما تا این لحظه به نظر می‌رسد مهمترین انگیزه مخالفت پدر و مادر با سبک زندگی فرزندان و داماد بوده است. بحث‌هایی هم در باره اختلافات مالی مطرح است. شاید هم این پدر و مادر بیمار باشند. با این حال باید منتظر ماند تا جزییات دقیقتری روشن شود.

قتل بابک خرمدین افکار عمومی را به شدت تکان داد حالا با اعلام قتل دختر و داماد خانواده توسط پدر و مادر خرمدین نیز باید شاهد واکنش های بیشتری باشیم. به ویژه اینکه ظاهرا دو قتل دیگر نیز به همین شیوه بوده و جنازه های مقتولین تکه تکه شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پرسپولیس چند بار قهرمان سوپرجام شد؟

عکس/ پوستر پرسپولیس برای دیدار با سپاهان

عکس/ پوستر AFC برای مسابقه سوپرجام بین پرسپولیس و سپاهان

عکس/ نورا هاشمی با لباس محلی در قشم

عکس/ ترکیب پرسپولیس مقابل سپاهان

عکس/ کاریکاتور کریم باقری در دستان بانوی هوادار پرسپولیس

عکس/ شبنم قلی خانی و مستانه مهاجر در دبی

عکس/ حضور خبرنگاران در محل دیدار پزشکیان و پوتین

اینفوگرافی/ تفاوت شکست خوردن با بازنده بودن

تصویری از ایلان ماسک و جف بزوس ۲۰ سال پیش

تورم دلاری به بازار دستگاه‌های فلزیاب رسید/ افزایش ۱۰۰ درصدی جویندگان گنج در ۷ سال گذشته

عکس/ نماز خواندن هیات همراه پزشکیان در کاخ کرملین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ بازتاب حادثه تروریستی تهران در الجزیره انگلیسی

عکس/ ترافیک شدید در بزرگراه‌های تهران

عکس/ استقبال قاضیِ مقیسه از حمید نوری

فیلم/ بارش شدید برف سعادت آباد را سفید پوش کرد

عکس/ تمرین تیم استقلال در کمپ ناصر حجازی

قاضی علی رازینی کیست؟/ از چهره‌های مهم قضایی که امروز ترور شد

گاندو دوباره به تلوزیون می‌آید

فیلم/ سخنان ۲۵ روز پیش قاضی مقیسه چه بود؟

فیلم/ علی رازینی درباره ترورش چه گفته بود؟

موضع پزشکیان در مصاحبه با NBC سازنده، منطقی و عزتمندانه بود

محمد مقیسه کیست؟/زندگی قاضی جنجالی دستگاه قضایی؛ از آغاز تا ترور

فیلم/ دکوراسیون مدرن خانه شبنم مقدمی در برج لاکچری تهران

آرمان رمضانی از استقلال جدا شد

اینفوگرافی/ ۱۰ استارتاپ بزرگ ایران با ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد تومان

فیلم/ تایید حضور نیروی نفوذی در ترور دو قاضی

عکس/ پوشش برف در ایران از نگاه ناسا

تکذیب ادعای بازداشت کارکنان دیوان عالی کشور

معرفی مشخصات نارنجک انداز ایکس ام۲۵

عکس/ نمایی از ساختمان محل ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور

عکس/ استوری احساسی بهنوش بختیاری در اینستاگرام غوغا کرد

عکس/ واکنش ربیعی به حادثه تروریستی امروز

متن معاهده راهبردی ایران و روسیه + جزییات

عکس/ واکنش رشیدپور به تویت عجیب سعید جلیلی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت طلا به سقف ۶ هفته اخیر رسید

عکس/ قاب ماندگار عارف، ناصر حجازی، ستار و پروین با استایل خاص

بهرام سکان یا بهرام سوم کیست؟/ یکی از شاهان ساسانی که سلطنتش کوتاه بود

عکس/ چهره متفاوت آتنه فقیه نصیری، سحر ولدبیگی و حمیرا ریاضی در سال ۷۹

تکذیب ادعای ترور قاضی حسینعلی نیری

فیلم/ جزئیات ترور دو قاضی از زبان سخنگوی قوه قضائیه

افزایش دوباره قیمت مرغ از این تاریخ

فیلم/ انتقال پیکر قضات و فرد ضارب بعد از حادثه امروز تیراندازی

قاضی رازینی در گذر زمان از سال ۱۳۵۷ تا امروز

سوابق و ماجرای ترور قبلی قاضی علی رازینی

آشنایی با سوابق و بیوگرافی قاضی محمد مقیسه

حضور فعال بیمه ما در نمایشگاه پتروکم

فیلم/ پریناز ایزدیار هم کمدین شد

دلایل افزایش ۷۶ درصدی سود عملیاتی تکیمیا

بانک دی، پیشتاز در وصول مطالبات

گزارش بورس امروز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران ادامه دارد

معرفی خودرو مرسدس بنز S کلاس با موتور V ۱۲ + عکس

با همت و تلاش، کارنامه درخشانی را در ویترین نگاه مردم بگذاریم

آتش‌سوزی مهیب در یکی از بیمارستان‌های مشهد

فیلم/ اولین تصاویر از محل ترور دو قاضی در تهران

آینه صنعت پتروشیمی در ایران پتروکم/ شریعتمداری صدای صاحبان صنایع را شنید

تأکید محمد کبیری بر میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی کیش

عکس/ حرم حضرت معصومه (س) در دوران قاجار ۱۲۹ سال پیش

حضور بیمه البرز در نمایشگاه تخصصی صنایع دریایی و دریانوردی ایران