تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدی استان تهران:

تولید در کشور به سمت تعطیلی پیش می‌رود/ دولت حمایت نمی‌کند

رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدی استان تهران با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای تولیدی با گران کردن محصولات خود سرپا ایستاده اند گفت:نرخ بالای سود تسهیلات بانکی ،قوانین دست و پاگیر یکی از بزرگترین مشکلات تولیدکنندگان است.
1397032623115844114453764
اقتصاد24- علیرضا مرادی با تأکید بر اینکه بخش تولید کشور چندسالی است که به طور کامل به سمت تعطیلی می رود گفت: دولت قوانین را کامل اجرا نمی کند. اگر دولت دست از سر تولید کنندگان بردارد و قانون را اجرا کند در بسیاری موارد برای تولیدکنندگان کارگشا است.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدی استان تهران یکی  از مشکلات بخش تولید را واردات بی‌رویه و قاچاق عنوان کرد و گفت: تمام کالاهای قاچاق از سنگ قبر گرفته تا مهر و تسبیح لطمه سنگینی به تولیدات ملی وارد کرد و این در حالی است که مزیتی در داخل برای تولیدکنندگان نیست. هم اکنون تولیدکنندگان با20 درصد ظرفیت تولید کار می‌کنند و هیچ کدام از آنها ادعایی مبنی بر میزان فعالیت بیش از30 درصد را ندارد.

مرادی با بیان اینکه نظارتی بر عملکرد دستگاه های مختلف نیست گفت: متأسفانه اکثر مجموعه ها مواد اولیه را با ارز دولتی تأمین می کنند اما کالای خود را با ارز آزاد روانه بازار می کنند. دولت باید نظارت را از زیر مجموعه خود آغاز کند.

وی بیان کرد: تعداد زیادی از واحدهای تولیدی با گران کردن محصولات خود سرپا ایستاده اند. چرا که با گرانی محصولات خود،  تورم و رکود را جبران کردند. آنها مواد اولیه محصولات خود را قبلاً خریداری کرده اند و در حال حاضر محصولات جدید خود را با قیمت جدید به بازار عرضه می کنند.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدی استان تهران با اشاره به فعالیت واحدهای تولیدی با 20 درصد ظرفیت اظهار داشت: نیمی از تعاونی‌های تولیدی در تهران هستند و در مجموع 50 درصد از کل تعاونی‌های کل کشور را تعاونی های تولیدی تشکیل می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه نرخ بالای سود تسهیلات بانکی ،قوانین دست و پاگیر یکی از بزرگترین مشکلات تولیدکنندگان است، گفت: در کشورهای بزرگ برای رونق تولید تسهیلات ویژه‌ای قرار می‌دهند و نقدینگی آنها را با کمترین هزینه تأمین می‌کنند.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدی گفت: اگر دولت به دنبال تعطیلی کارخانجات بود تا مشکلات معیشتی را افزایش دهد، موفق شده است .مشکلات فعلی صنایع نبود سرمایه در گردش ، مشکلات و موانع کسب و کار است.

رئیس اتحادیه‌ سراسری تعاونی‌های تولیدی با بیان اینکه باید ظرفیت بالای تولید در کشور را مورد توجه قرار داد و میزان تولید را 20 درصد ظرفیت اعلام کرد و گفت: تولیدکنندگان با نرخ سود تسهیلات 28 درصدی و ارزش افزوده 9 درصدی علاوه بر 3 تا 4 درصد هزینه‌های اداری چطور امکان ادامه فعالیت دارند.

مرادی یکی از مهمترین راهکارها برای رونق تولید را اصلاح ساختارهای داخلی دانست و گفت: در سالهای گذشته بنگاه های تولیدی  هیچ رشدی به لحاظ ظرفیت تولیدی و حجم و ارزش معاملات نداشتند‌،دولت باید با تولید کنندگان همکاری لازم را داشته باشد و حتی برای مدتی هم که شده مواردی مانند مالیات بر ارزش افزوده و قوانین دست و پا گیر را حذف کند تا تولید کنندگان بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ دیوارنگاره خاص میدان ولیعصر با تصویر سحر امامی

اختلال بانک سپه به‌زودی رفع می‌شود

سرلشکر شادمانی ترور شد؟

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

موساد چگونه پیش از حمله، قطعات پهپادی را به ایران قاچاق کرد؟/ نقش بی‌سابقه امارات در کمک به کماندو‌های اسرائیلی!

عکس/ آتش گرفتن ۳ کشتی نفتکش در نزدیکی تنگه هرمز

عکس/ توییت جدید ترامپ درباره ایران خبرساز شد

اگر در دولت روحانی توافق می‌شد، امروز جنگ نبود/ نقشه اسرائیل در به خیابان کشاندن مردم به شکست انجامید

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ سایه سنگین جنگ بر بازار طلا

فیلم/ حمله اسرائیل و صداهای انفجار در تهران

وزیر دادگستری: مشکلی در روند تهیه کالا‌های اساسی نیست

فیلم/ خودزنی موشک رهگیر سامانه پدافندی اسرائیل

فیلم/ موشک‌های ایرانی بر فراز اراضی اشغالی

تمدید فرصت انجام تکالیف مالیاتی تا پایان مرداد

موج جدید موشک از ایران شلیک شد

سخنگوی پلیس: تعداد ۱۴ پهپاد اسرائیلی شناسایی و ساقط شد

صداوسیما: امشب منتظر یک شگفتی باشید

فیلم/ حضور مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت دلار پس از جنگ ایران و اسرائیل تا کجا بالا می‌رود؟

عکس/ پوستری که رسانه رهبر انقلاب لحظاتی پیش منتشر کرد

نیویورک تایمز: در صورت همراهی واشنگتن، ایران تنگه هرمز را می بندد

فیلم/ توقیف محموله عملیاتی ایادی رژیم صهیونیستی در تهران

ترامپ تا دقایقی دیگر سخن‌رانی خواهد کرد

عکس/ واکنش مهدی قایدی به حمله اسرائیل

بازار‌های مالی در گرداب نااطمینانی/ اولین واکنش در زمان بحران، افزایش قیمت‌ها و تمایل برای تبدیل دارایی‌ به ارز و طلا است

واشنگتن‌پست: سیستم دفاعی اسرائیل فرسوده شده است

سلیمی: پرونده NPT روی میز مجلس است

عکس/ انتقاد تند مجتبی جباری از شبکه ایران اینترنشنال

باشگاه استقلال به طور کامل تعطیل شد

نشست بی‌نتیجه در کاخ سفید

عکس/ تبریک تولد ساره بیات برای بهترین رفیقش

سپاه: پایگاه‌های هوایی اسرائیل را هدف قرار دادیم

عکس/ شهادت بازیکن هندبال در پی حملات اسرائیل

طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیر مجاز در دامغان

قطعی سراسری برق در اسرائیل

روسیه: حمله رژیم صهیونیستی به ایران غیرقانونیست

مجموعه‌ فرهنگی و ورزشی انقلاب تعطیل شد

حماس: دفاع در برابر تجاوز صهیونیست‌ها حق ایران است

ورود جنگنده‌های اسرائیلی به حریم هوایی ترکیه

حمله اسرائیل به بیابان‌های اطراف شهر خمین

جاده چالوس برای چهارمین روز متوالی یک‌طرفه شد

آخرین وضعیت شمخانی در بیمارستان

بازار بورس تا یک‌شنبه تعطیل شد

فدراسیون فوتبال حملات اسرائیل را محکوم کرد

دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان

فیلم/ واکنش بیرانوند به تجاوز اسرائیل به خاک ایران

فیلم/ جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر

جابه‌جایی حجاج از پایانه‌های مرزی ادامه دارد

اختلاف مکرون ترامپ درباره ایران بالا گرفت

طرح سناتور آمریکایی به کنگره برای ممنوعیت هرگونه اقدام علیه ایران

پلیس فتا: اینترنت ملی نمی‌شود

گفت‌وگوی وزرای دفاع ترکیه و روسیه درباره تهاجم اسراییل به ایران

فیلم/ تصاویر ترک اسرائیل از سوی شهرک‌نشینان

درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا

حذف پرداخت عوارض برای تسهیل تخلیه تهران

احمدی‌نژاد ترور شد؟

لغو مرخصی پزشکان و پرستاران تا اطلاع ثانوی

عکس/ واکنش متفاوت سینا مهراد به حمله اسرائیل به ایران