اقتصاد ۲۴- حسین امیریگنجه، مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ که در نشست شورای معاونین سخن میگفت، با ذکر مطلب بالا افزود: بیش از ۵۰ درصد از کارگاههای بحرانزده درخواست بخشودگی ارسال نمودند.
مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ تحریمهای ظالمانه و گسترش ویروس کرونا را دو جنگ نابرابر علیه اقتصاد و مردم ایران توصیف کرد و گفت: اپیدمی ویروس کرونا در ایران نوعی جنگ بیولوژیکی و خاموش بود که ابعاد بسیار گستردهای دارد.
وی تصریح نمود: کرونا به همه ابعاد و زوایای زندگی ما حمله کرد و هدفش فقط تخریب سلامت انسانها نبود؛ بلکه در طول ادامه شیوع آن و پس از گذشت چند ماه به خاطر از دست دادن بستگان و خویشاوندان، خانهنشینی طولانیمدت، تعطیلی کارگاهها، افزایش قیمت کالاهای اساسی، بیکاری و هزینه اعاده سلامتی و ... سلامت روح و روان جامعه را نیز به مخاطره انداخته است.
بیشتر بخوانید: ۳۱ تیر آخرین مهلت استفاده کارفرمایان از بخشودگی جرائم است
حسین امیریگنجه تاکید کرد: بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی حاکی از آن است که در نتیجه توقف و با محدود شدن فعالیت واحدهای تولیدی و خدماتی بر اثر بحران کرونا بین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تا نزدیک به ۶ میلیون نفر در ایران به طور موقت یا دائم شغل خود را از دست دادند و بیش از ۵۷ درصد از کارگاهها و فعالان اقتصادی با مشکل تامین مواد اولیه مواجه شدهاند. اپیدمی کرونا سبب گردید ۱۴ رسته اصلی کسبوکار مانند گردشگری، مجموعههای ورزشی، حمل نقل، مواد غذایی و ... بر اثر شیوع ویروس کرونا با آسیب جدی مواجه شوند.
وی هدف از اجرای طرح بخشودگی جرایم کارگاهها را کمک و مساعدت به کارگاههای بحرانزده دانست و تاکید کرد: اجرای طرح بخشودگی جرایم با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها از سوی مقام معظم رهبری است.
امیریگنجه تاکید کرد: با شروع تحریمهای ظالمانه از سال ۱۳۹۶ و اپیدمی ویروس کرونا و در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و به منظور مساعدت با کارفرمایان واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی، خدماتی و اصناف و در اجرای بند (ث) تبصره ۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، بخشنامه بخشودگی جرایم کارفرمایان به اجرا درآمد.
وی در خصوص شرایط و نحوه استفاده از بخشودگی جرایم سازمان تامین اجتماعی گفت: کارفرمایان کارگاههای فعال تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی و اصناف اعم از حقیقی یا حقوقی دولتی و غیردولتی که حداقل به مدت یک سال از زمان تقسیط نسبت به حفظ یا افزایش اشتغال نیروی انسانی کارگاه بر مبنای لیست بهمن ماه سال ۱۳۹۸ و ارسال لیست و پرداخت کامل حق بیمه کارکنان شاغل کارگاه در دوره تقسیط اقدام کرده باشند، مشمول این بخشنامه قرار میگیرند.
مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ تصریح نمود: کارفرمایان کارگاههای یادشده به منظور تعیین تکلیف بدهیهایی که لغایت اسفند ماه ۱۳۹۹ به مرحله قطعیت رسیده، برای برخورداری از این تسهیلات باید حداکثر لغایت ۳۱ /۴ /۱۴۰۰ نسبت به ثبت درخواست از طریق سامانه خدمات غیرحضوی سازمان تامین اجتماعی به نشانی eservices.tamin.ir اقدام نمایند.