تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۰
کارگران خط و ابنیه فنی راه‌آهن جنوب شرق خبر دادند:

طلب مزدی کارگران ابنیه فنی راه‌آهن جنوب شرق از پیمانکار

حدود ۲۷۰ نفر از کارگران خطوط ابنیه فنی راه‌آهن جنوب شرق، همچنان بابت معوقات مزدی طلبکارند. این کارگران در استخدام پیمانکار هستند و گفته می‌شود که پیمانکار پیشین هنوز با آن‌ها تسویه حساب نکرده‌است.

حقوق کارگران

اقتصاد۲۴- این کارگران بین سال‌های ۹۸ تا پایان ۹۹ به مدت دو سال در استخدام شرکت پیمانکاری «ریل صنعتکاران» بودند و آنطور که خود می‌گویند طی این دو سال بخشی از مطالبات خود را از کارفرمای شرکت پیمانکاری طلبکارند. این مطالبات بین ۴ تا ۵ میلیون تومان ارزش دارد و شامل حق سنوات، عیدی، حق مرخصی، اضافه کاری و برخی مزایای عرفی همانند حق روز کارگر، عید فطر و... می‌شود.

در همین راستا؛ شکایتی نیز علیه پیمانکار در اداره کار زاهدان ثبت شده است که کارگران می‌گویند هنوز نتیجه‌ای از آن نگرفته‌اند.


بیشتر بخوانید: وزارت جهاد کشتار دام به خاطر هزینه‌های سنگین دامدار را تایید کرد


طبق اظهارات کارگران، شرکت راه‌آهن جنوب شرق بعد از خروج پیمانکار قبلی، قرارداد کار جدیدی را در بخش تامین و پشتیبانی خطوط ابنیه فنی با پیمانکار جدید منعقد کرده و در حال حاضر کارگران بیش از سه ماه است زیر نظر پیمانکار جدید (شرکت تراورس) به همان حرفه سابق اشتغال دارند، اما ظاهرا پیمانکار جدید زیر بار پرداخت به موقع حقوق و بیمه کارگران نمی‌رود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار