اقتصاد ۲۴- مدیر طراحی سیستمهای برق، الکترونیک و پلتفرم ایران خودرو، گفت: موتور TU۵ پلاس، نوع ارتقا یافته موتور TU۵ بوده و موجب میشود تا توان و گشتاور تارا با این موتور نسبت به سایر خودروهایی که پیش از این مجهز به موتور TU۵ بودند، به مراتب بهتر، مصرف سوخت مناسبتر و میزان آلایندگی کمتری داشته باشد.
سید احمد مدیرقمی با اشاره به سیستم مالتی مدیای پیشرفته این محصول اظهار کرد: پردازشگر مالتی مدیای خودروی تارا، شش هستهای QT با سرعت مناسب به واسطه نصب لینوکس است. این پردازشگر به لحاظ استفاده از سیستم لینوکس نسبت به سیستمهای ویندوز به مراتب قویتر بوده و شفافیت نمایشگر آن ۶۰۰ در ۱۰۲۴ است که نسبت به خودروهای ایرانی موجود در بازار، دارای وضعیت مناسب تری است. تنظیمات Follow Me بر روی این نمایشگر تعبیه شده است.
وی افزود: اتصال پذیری به تلفن همراه راننده (Mirror Link)، از سایر امکانات این سیستم مالتی مدیا به شمار میرود که قطعا برای مشتری جذاب خواهد بود، زیرا میتواند از امکانات تلفن همراه خود بر روی نمایشگر خودرو بهره ببرد. در نسل ششم سیستم مالتی مدیا که از خودروی تارا آغاز و در سایر محصولات ایران خودرو نیز تعبیه خواهد شد، امکان فراخواندن نیروی امداد خودرو و یا اورژانس (Ecall و Bcall) نیز افزوده خواهد شد.
بیشتربخوانید:رونمایی از نخستین نمونه آزمایشی تارای برقی
مدیر طراحی سیستمهای برق، الکترونیک و پلتفرم ایران خودرو خاطرنشان کرد: علاوه بر سیستم کروز کنترل، سیستم محدود کننده سرعت از دیگر تجهیزات این خودرو به شمار رفته و فعالسازی آن موجب میشود، راننده از محدودیت سرعت تعیین شده در جاده تبعیت کرده و به صورت سهوی نیز از آن عبور نکند. این سیستم به راننده اجازه میدهد، با خیال آسوده ضمن رعایت سرعت مطمئنه، دغدغهای جهت عبور از سرعت مجاز نداشته باشد.
وی تجهیز GSI را از دیگر تجهیزاتی برشمرد که در این خودرو پیش بینی شده است و عنوان کرد: این تجهیز موجب میشود تا در حین رانندگی، دنده متناسب با سرعت، بر روی صفحه نمایشگر خودرو به راننده اعلام شود؛ پیشنهاد دنده مناسب به راننده باعث خواهد شد ضمن کارکرد مناسب خودرو، مصرف سوخت نیز در شرایط بهینه قرار گیرد. استفاده از تجهیز GSI در راستای صیانت از حقوق مشتری در جهت رفاه، حفظ محیط زیست و تمکین از استانداردهای بالادستی است.