تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

واکنش آمریکا به اظهارات رئیسی درباره مذاکرات وین

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از آمادگی این کشور برای بازگشت به مذاکرات وین درباره ایران خبر داد.

واکنش آمریکا به اظهارات رئیسی درباره مذاکرات وین

اقتصاد ۲۴-ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا آمادگی آمریکا برای بازگشت به مذاکرات وین درباره ایران را اعلام کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت: ایالات متحده آمریکا هنوز آمادگی بازگشت به مذاکرات در وین را دارد، ایران باید در سیستم سیاسی خود تصمیم مناسب را اتخاذ کند.

پرایس افزود: ما آماده بازگشت به وین برای از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم برای بازگشت متقابل به برنامه جامع اقدام مشترک هستیم. واضح است که مقامات در ایران، در چارچوب سیستم (سیاسی) خود باید تصمیم بگیرند که در چه مسیری پیش بروند.

اسپوتنیک

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار