تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰
رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی:

دلیل عزلم اجرای قانون بود

رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی گفت: اگر بتوانیم نظام حکم‌رانی در شرکت‌های عمومی را اصلاح کنیم شاهد رشد بخش خصوصی خواهیم بود.

صالحی

اقتصاد ۲۴- علیرضا صالح، رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی در نشستی ملی با مطالبه‌گران حوزه خصوصی سازی ابراز داشت: ما در دروان خدمت به این نتیجه رسیدیم نظارت بعد از واگذاری باید به صورت سامانه‌هایی شفاف صورت بگیرد.

وی در ادامه از اقدامات سازمان خصوصی در زمان ریاست خود، گفت: سامانه‌ای کردن نظارت واگذاری‌ها و حذف کلیه مجوز‌های رو در رو از کار‌هایی بود که در زمان ریاست اینجانب در سازمان خصوصی سازی به سبب جلوگیری از رانت صورت گرفت.

صالح خاطر نشان کرد: این واگذاری‌ها باید صورت بگیرد و به سمت این نروید که جلوگیری کنید. این واگذاری‌ها قانونی است.

رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی، درباره علت عزلش، اظهار داشت: من هرجایی کار کردم خط قرمزی داشتم و اگر از آن خط عبور می‌شد صندلی را تحویل می‌دادم، زیرا من هیچ مصلحت اندیشی را قبول نداشتم و ندارم مگر قانون!


بیشتربخوانید:از پول‌هایی که در خارج می‌خوابند تا کفش و کلاه خودباختگی بر تن برخی مدیران


صالح، درباره علت بردن شرکت‌های مادر به بورس گفت: در شرکت‌های دولتی مدیران با ضابطه مستقر و تأیید می‌شوند، ولی اگر همین مجموعه‌های دولتی داخل بورس برود یک نظم روی آن انجام می‌گیرد.

علیرضا صالح، رئیس اسبق سازمان خصوصی‌سازی خاطر نشان، کرد: اگر بتوانیم نظام حکم‌رانی در شرکت‌های عمومی را اصلاح کنیم، شاهد رشد بخش خصوصی خواهیم بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار