تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۶ مهر ۱۴۰۰
امروز صورت گرفت:

پرداخت بخشی از معوقات کارگران ابنیه فنی تراورس

کارگران ابنیه فنی تراورس از واریز بخشی از معوقات مزدی خود خبر دادند. آن‌ها گفتند: صبح امروز سه‌شنبه، (ششم مهرماه) معادل یک ماه حقوق به حساب کارگران نگهداری از خطوط راه آهن واریز شده است.

کارگران
اقتصاد۲۴- کارگران ابنیه فنی تراورس از واریز بخشی از معوقات مزدی دو نیم ماهه خود خبر دادند.

این کارگران با ابراز نارضایتی از پرداخت قطره چکانی حقوق، به مشکلات مالی خود اشاره کرده و گفتند: چندین سال است هر ماه بخشی از مطالباتمان را به صورت ۵۰درصدی (نیمی از حقوق ماه‌های تیر و مرداد)، آنهم با تاخیر یک الی دو ماهه دریافت می‌کنیم. در عین حال با این روند پرداخت حقوق مشکلات زیادی برای ما ایجاد شده است.


بیشتر بخوانید: کارگران معادن از مشکلاتشان می‌گویند


آن‌ها با اشاره به مشکلاتی که در نتیجه پرداخت نشدن منظم حقوق به کارگران ابنیه فنی راه آهن تحمیل شده، گفتند: بالا رفتن هزینه‌های زندگی باتوجه به معوق ماندن دستمزد‌ها شرایط سختی را برای ما و خانواده‌هایمان به وجود آورده است و به معنای واقعی کلمه از وضعیت موجود خسته شده‌ایم.

کارگران با ابراز نارضایتی از شرایط بوجود آمده، افزودند: در ماه‌های گذشته مکاتباتی با مسئولان دولتی و دیگر مقامات ذیربط راه آهن انجام شد، ولی اعتراضات و مکاتبات نتیجه‌ای نداشته و به جایی نرسیده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار