تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

اگر نمی‌صرفد، تعطیل کنید!

درخواست معافیت‌های مالیاتی در سال گذشته بارها از سوی تولیدکنندگان بیان شده، اما فقط در یک مورد این اتفاق افتاده و نایب رئیس سندیکای تولیدکنندگان مجموعه قطعات موتورسیکلت و دوچرخه، معتقد است که استدلال سازمان امور مالیاتی در مواردی غلط است؛ چراکه از تولیدکنندگان می‌خواهد در صورتی که تولید صرفه اقتصادی ندارد، کارخانه خود را بفروشند.
مالیات
اقتصاد24- قوانین مالیاتی یکی از موضوعاتی است که سال‌ها موضوع مورد بحث تولیدکنندگان و قانون‌گذاران بوده است. تولیدکنندگان معتقدند که با توجه به اینکه واحدهای تولیدی موتور محرک کشور هستند و در اشتغالزایی نقش مستقیم دارند، باید مشمول معافیت‌های مالیاتی از جمله مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر عملکرد و اخذ عوارض گمرکی باشد.

در این راستا خرداد ماه سال گذشته گمرک جمهوری اسلامی ایران طی بخشنامه‌ای اعلام کرد که واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری و همچنین ماشین‌آلات خط تولید واحدهای تولیدی دارای مجوز تأسیس از وزارتخانه‌های ذیربط از پرداخت چهار درصد علی‌الحساب واردات قطعی معاف هستند. اما در مورد اشکال مختلف مالیات و همچنین ساختار نظام مالیاتی کشور هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد.

در این باره حبیب‌الله محمودان - نایب رئیس سندیکای تولیدکنندگان مجموعه قطعات موتورسیکلت و دوچرخه ایران با بیان اینکه ساختار مالیاتی و بیمه در کشور متناسب با وضع تولید نیست، گفت: در حال حاضر تعداد زیادی از شرکت‌ها بدهی انباشته دارند، اما سازمان امور مالیاتی، مالیات سال‌های قبل که به صورت اظهاری بوده را به صورت‌های مختلف از آن‌ها طلب می‌کند.

وی افزود: طبق قانون مالیات به صورت درصدی از درآمد است و کارخانه‌ای با بدهی انباشته که درآمد ندارد باید مورد کارشناسی و ارزیابی قرار بگیرد تا در نهایت مالیات عادلانه از آن‌ها دریافت شود.

محمودان با اشاره به لزوم فریز دو ساله بدهی‌های مالیاتی، تصریح کرد: در حال حاضر اکثر کارخانه‌ها بدهی انباشته عظیمی دارند، اما سازمان امور مالیاتی آن‌ها را ملزم می‌کند که مالیات بر ارزش افزوده از سال ۱۳۸۵ تاکنون را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه مطالبه مالیات بر ارزش افزوده از سال ۱۳۸۵ تاکنون از تولیدکنندگان به منزله اعلام جنگ است، گفت: کارخانه‌ها در حال حاضر در موقعیت خوبی نیستند و دریافت این مالیات معوقه آن‌ها را تشویق می‌کند که واحدهای تولیدی خود را تعطیل کنند؛ در حالی که این روش مغایر با قانون است که مالیات بر درآمد محاسبه می‌شود.

نایب رئیس سندیکای تولیدکنندگان مجموعه قطعات موتورسیکلت و دوچرخه ایران با بیان اینکه در شرایطی که مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کننده دریافت نشده، نباید تولیدکننده را مکلف کنیم که به هر قیمتی آن را پرداخت کند، اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی می‌گوید که "مالیات ارزش افزوده باید روی فاکتور دریافت شود، در غیر این صورت مسئولیت به عهده خودتان است و آن را پرداخت کنید".

محمودان با اشاره به اینکه استدلال سازمان امور مالیاتی در مواردی غلط است، گفت: اگر تولیدکننده‌ای بخواهد کارخانه خود را بفروشد، ماشین آلات آن را به قیمت آهن می‌خرند، اما در سازمان امور مالیاتی گاهی گفته می‌شود که اگر نمی‌صرفد کارخانه خود را بفروشید در حالی که این استدلال غلط است؛ چراکه کارخانه مانند فرزند کارخانه‌دار است و از طرف دیگر کارخانه‌ای که بسته و فروخته شود از یک آپارتمان ارزان‌تر می‌شود.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
mahmoody
0
0
دوشنبه ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
با سلام -ورود کردن به ادارات مالیاتی با ورود به کلانتری و دادگاه جرائم جنایی هیچ فرقی ندارد ؟
اول - این که ممیز مالیاتی زورش به هردلیلی به شما نچربد ومجبور است طبق قوانین به بهانه های مختلف شما را نقره داغ می کند وبایستی سه برابر مالیات قانونی پرداخت کنید .
دوم مبلغ مالیات شما طوری است که به ریسک رشوه گرفتن توسط ممیز مالیاتی ارزشمند است وشما با پرداخت مبلغی از شر مالیات گزاف معاف شده و با پرداخت معموا 20 یا 30 درصد اصل مالیات از مهلکه دادگاه جرائم جنایی خلاص می شوید .
شکل سوم این است که پای یک واسطه درمیان است وبه واسطه آن فذد سوم شما مورد تخفیف قرار می گیرید که در این ضورت یا معاف می شوید یا با پرداخت حداقل از مخمصه رهایی پیدا می کنید .
وقس علی هذا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ گرانی بی‌سابقه طلا و سکه در بازار

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

معرفی مشخصات جنگنده سوخو-۳۰MKI

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی مشخص شد

قیمت دلار در ۳ سناریو؛ اصلاح موقت ادامه دارد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۰ فروردین ۱۴۰۴/ جهش قیمت دلار در بازار

فرآیند پیر شدن از کدام قسمت بدن شروع می‌شود؟ ￸

فیلم/ ترور ناموفق رییس جمهور روسیه؟

نحوه پاسخ ایران به حمله آمریکا مشخص شد؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تقویت قوای جنسی با مصرف این نوع سبزی

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می‌شود

۱۹ طرح ارزی که به دلایل عجیب از چرخه خارج شدند/ از اعدام خالق پول ملی کره شمالی تا صورت شیطانی ملکه بریتانیا

این میوه سرشار از چربی مفید است

خواص شگفت‌انگیز عدس برای سلامتی

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

این دمنوش برای سلامت پوست معجزه می‌کند

جیبلی چیست و داستان ترند جدی فضای مجازی چیست؟

فیلم/اردوغان: خداوند اسرائیل را لعنت و درمانده کند

پاسخ به طمع‌ورزی ترامپ: دستت به گرینلند نخواهد رسید

فیلم/واعظی: همه چیز توافق در سال ۹۹ تمام شده بود

عکس/حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

عکس/جدول لیگ برتر پس از شکست پرسپولیس

عکس/صحنه‌ای که سریال پایتخت نشان داد و جنجالی شد

رحمتی رویای قهرمانی پرسپولیس را کمرنگ کرد

کنایه سنگین هواداران پرسپولیس به علیرضا بیرانوند

فیلم/گل دوم شمس آذر به پرسپولیس توسط کومار دقیقه ۵۵

فیلم/افزایش تعداد فوتى‌هاى حادثه واژگونى اتوبوس در کرمان

فیلم/ رقص سالار، نقی و ارسطو

فیلم/گل اول پرسپولیس به شمس آذر توسط دورسون در دقیقه ۲۵

اینفوگرافی/تعطیلات عید فطر در کشور‌های مسلمان چند روز است؟

فیلم/سوپرگل شمس آذر به پرسپولیس در دقیقه ۱۲

فیلم/محمود واعظی: استارت آشوب‌های ۹۶ و ۹۸ را خودی‌ها زدند!

هشدار به خریداران طلای آب‌شده؛ این نوع طلا در دادوستد‌های درون‌صنفی استفاده می‌شود

دفتر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دوشنبه را عید فطر اعلام کرد

اقامه نماز عید فطر به امامت رهبر انقلاب، فردا در مصلای تهران

دفتر آیت الله سیستانی روز دوشنبه را عید فطر ۱۴۰۴ اعلام کرد

فاصله کم استقلال تا سقوط به لیگ یک!

ترامپ ایران را به بمباران تهدید کرد

اعلام ترکیب پرسپولیس مقابل شمس‌آذر قزوین

واژگونی اتوبوس در کرمان با دستکم ۷ کشته و ۳۰ مصدوم

پزشکیان: پاسخ رهبری به نامه ترامپ، از طریق عمان به دست آنها رسیده

پزشکیان: مسیر مذاکره غیرمستقیم با آمریکا باز است

انتقاد نزدیکان ترامپ از رویکرد مایک والتز علیه ایران

انفجار در یک کلانتری در مشهد؛ ۲ پلیس جان باختند

عکس/تبریک خاص عید فطر توسط رونالدو

صحبت کردن با خودتان فوایدی دارد که بهتر است بدانید

اولین خروجی آبی‌ها مشخص شد

پیام احمد مسعود به مناسبت عید فطر

قیمت ماهی امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

کشف گنج ۵۰۰ میلیارد دلاری در عمق دریاچه سالتون

ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز و آزادراه شمال

فیلم/مراحل ضرب سکه طلا چگونه است؟

فیلم/اقامه نماز عید فطر آوارگان فلسطینی در میان ویرانه‌های غزه

پوکر صعودی بورس؛ موج ورود سرمایه به بازار سهام

فیلم/ویدئوی بهرام افشاری از پایتخت ۷

ادعای جادوگری کار دست یحیی گل‌محمدی و افشین پیروانی داد