تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۲ آبان ۱۴۰۰
سرمدی: 

رفتار تحقیرآمیز خودروسازان با مردم متوقف شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر خودروسازان برای خالی کردن انبارهای‌شان اقدام نکنند، برای برخورد جدی با آنان تمام ظرفیت‌های قانونی را به کار خواهیم گرفت.

خودرو سازان

اقتصاد ۲۴ -کیومرث سرمدی واله بیان کرد: خودروسازان به جای جبران ضرر‌های ساختگی از جیب مردم شرکت‌های زیر مجموعه‌شان را تعطیل کنند و هزینه‌ها و برخی رفتار‌های مالی پر ابهام را پایان دهند.

وی با بیان اینکه رفتار خودروسازان با مردم تحقیرآمیز است خواستار توقف این روند شد و تاکید کرد: اگر خودروسازان برای خالی کردن انبارهای‌شان اقدام نکنند، برای برخورد جدی با آنان تمام ظرفیت‌های قانونی را به کار خواهیم گرفت.


بیشتربخوانید:خودروسازان داخلی خیال نکنند نور چشم هستند


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مایه شرمندگی است کشوری که دانشمندان جوانش پیچیده‌ترین تکنولوژی‌ها و پیشرفته‌ترین پهپاد‌ها را ساخته و یا مهندسی معکوس کرده‌اند، مدیرعامل شرکت خودروسازی آن علت دپوی هزاران خودرو را نبود قطعه‌ای حساس (ecu) اعلام کند.

سرمدی گفت: آنجا چه خبر است که جوانان خلاقی که موشک نقطه زن می‌سازند امکان حضور ندارند تا «ما می‌توانیم» را معنا کنند؟

وی در پایان تاکید کرد: دلالان و مافیای کثیف خودرو در کشور را یک بار برای همیشه زمین گیر کنند تا بهانه‌های سبک از دست خودروساز‌ها گرفته شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار