تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸

خانه‌های بوم گردی ظرفیت جدید گردشگری در استان کرمان

راه اندازی 318خانه بوم گردی طی چند سال گذشته در استان کرمان و با توجه به استقبال گسترده گردشگران خارجی و داخلی در طول سال بخصوص در ایام نوروز از این مراکز اقامتی سنتی در واقع می توان گفت که ظرفیت جدیدی به حوزه گردشگری این استان افزوده شده است.
n83259186-72930211
اقتصاد24- استان کرمان در دولت تدبیر و امید به عنوان سومین استانی که پایلوت اقتصاد مقاومتی شد توانست با استفاده از توان بخش خصوصی ضمن شکوفایی قابلیت های استان در حوزه های مختلف از جمله گردشگری قدم های خوبی را در توسعه پایدار منطقه بردارد.
وجود خانه های بوم گردی بدون شک ظرفیت جدیدی در حوزه گردشگری این استان است که علاوه بر مزیت های چون به فعلیت رساندن مهاجرت معکوس از حاشیه شهر به روستا و خلق جدید فرصت های شغلی پایدار بر میزان ماندگاری و اقامت گردشگران خارجی و داخلی افزوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمان گفت: اقامتگاه های بوم گردی ظرفیت گردشگری این استان را افزایش داده و در حال حاضر 318 اقامتگاه در مناطق مختلف این استان مشغول به فعالیت و خدمات دهی به گردشگران است.
غلامرضا فرخی افزود: نظر به استقبالی که از سال گذشته تاکنون از این خانه های سنتی شاهد بوده ایم در حال حاضر احیای بافت های سنتی روستاها با هدف راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی را در اولویت کار قرار داده ایم.
وی تصریح کرد: بازاریابی، تبلیغات و معرفی اقامتگاه های بوم گردی استان به گردشگرانی که به کرمان سفر می کنند، به طور جدی پیگیری می شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اظهار داشت: دفاتر خدمات مسافرتی با برگزاری تورهای یک روزه و سفر به روستاها و شهرهای گردشگری، در جهت معرفی این ظرفیت جدید یعنی خانه های بوم گردی موفق عمل کرده اند که امیدواریم این فرآیند ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به برگزاری همایش سال گذشته مدیران اقامتگاه های بوم گردی استان کرمان تاکید کرد: در این همایش مدیران 80 اقامتگاه بوم گردی برتر استان به منظور رفع و بررسی برخی از چالش های پیش روی این اقامتگاه ها در این شهر گرد هم آمدند.
فرخی افزود: با توجه به اینکه تعداد اقامتگاه های بوم گردی در استان رو به افزایش است، در راستای ارائه خدمات بهتر و مفیدتر این اقامتگاه ها باید طبق یک اساسنامه عمل کنند و برگزاری این گونه همایش ها به تدوین این اساسنامه کمک می کند.
وی اظهار داشت: استاندارد و کیفی سازی خدمات اقامتگاه های بوم گردی در دستور کار قرار دارد و نظارت بر این اماکن بصورت مستمر انجام می شود.

**12 بوم گردی در جیرفت ظرفیتی جدید برای پذیرایی از مسافران نوروزی
فرماندار جیرفت گفت: در ایام نوروز امسال علاوه بر هتل ها و مراکز اقامتی تعداد 12 مرکز بوم گردی به ظرفیت این مراکز در این شهرستان افزوده شده که پذیرای میهمانان نوروزی است.
احمد امینی روش ضمن تبریک سال نو افزود: این مجتمع های بوم گردی در ساردوئیه، دلفارد، اسفندقه، جبالبارز و بخش اسماعیلی جیرفت واقع شده و آماده خدمات رسانی به میهمانان نوروزی هستند.
فرماندار جیرفت تصریح کرد: ثپه های هفت هزار ساله کنارصندل، شهر قدیم جیرفت، آبشار گلما، موزه اسرارآمیز جیرفت، آب گرم گِوِر، امام زاده سلطان سیداحمد ساردوئیه و جاذبه های کشاورزی و گلخانه ای گوشه ای از ظرفیت های گردشگری جیرفت است که میهمانان نوروزی می توانند با حضور در این مکان ها از تعطیلات خود لذت ببرند.
وی ادامه داد: موقعیت گردشگری و برخورداری از آثار باستانی و آب و هوای مناسب در کنار مراکز اقامتی جدید تحت عنوان خانه های بوم گردی ظرفیت جدیدی است که موجب گردیده این منطقه بکر و طبیعی به یکی از مقصدهای هموطنان تبدیل شود.

**اقامت گردشگران خارجی و داخلی در بومگردی های ریگان افزایش یافت
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ریگان گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون بیش از 600گردشگر خارجی و داخلی در بوم گردی های این شهرستان اقامت کردند که نسبت به مدت مشابه قبل 30درصد افزایش یافته است.
امیر ابراهیمی افزود: این مسافران از 10 استان کشورمان و از چهار ملیت خارجی در این منازل اسکان یافتند.
وی تصریح کرد: این تعداد مسافر و گردشگر نوروزی داخلی و خارجی در دو خانه بوم گردی یکی در حاشیه تپه های شنی و دیگری در جاده ترانزیت ریگان به چابهار اقامت کرده اند.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ریگان نیز با اشاره به استقبال مسافران و گردشگران نوروزی داخلی و خارجی اظهار داشت: راه اندازی چهار خانه بومگردی دیگر در این شهرستان را در دست اجرا داریم.
ابراهیمی یادآور شد: خانه های بوم گردی علاوه بر توسعه و ماندگاری فرهنگ بومی روستا و معرفی ظرفیت های گردشگری و نمایش سوغات منطقه، نقش موثری در رونق و توسعه گردشگری منطقه دارند.
ابراهیمی بیان داشت: شهرستان ریگان دارای جاذبه های بکر و دیدنی از جمله بلندترین تپه های شنی دنیا است که امسال رشد خوبی در زمینه گردشگری در این شهرستان داشتیم.

**بوم گردی موجب توزیع سفر در شهرستان های کرمان شده است
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمان، گفت: اقامتگاه های بومگردی موجب توزیع سفر در تمام شهرستان های این استان شده است.
'محمدمهدی افضلی' با بیان اینکه این استان دارای جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری فراوانی است، اظهار داشت: در کنار این جاذبه ها زیرساخت های مناسبی جهت ارائه خدمات به گردشگران وجود دارد که منجر به توزیع مناسب سفر در تمام شهرستان های این استان شده است.

وی با اشاره به اینکه در نوروز امسال شاهد حضور مسافران در دورترین نقاط این استان بوده ایم، افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی هایی که انجام شده، شاهد افزایش میزان ماندگاری گردشگران هستیم .

افضلی با اشاره به اینکه رونق اقامتگاه های بوم گردی و توسعه گردشگری روستایی یکی از مهمترین دلایل توزیع سفر در شهرستان های استان کرمان شده است، تصریح کرد: در حال حاضر 318 اقامتگاه بومگردی در سطح این استان پذیرای گردشگران و مسافران نوروزی است.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمان با بیان اینکه تاکنون بیش از 250 گردشگر خارجی در اقامتگاه های بوم گردی استان اقامت داشته اند، افزود: بیشتر آنها از کشورهای آلمان، فرانسه،اسپانیا، استرالیا، ایتالیا و آمریکا بوده اند.
وی با اشاره به اینکه میزان اقامت در بومگردی های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 85 درصد رشد داشته است، خاطرنشان کرد: از 28 اسفندماه سال گذشته تا هشتم فروردین ماه سالجاری بالغ بر26 هزار نفر در این اقامتگاه ها سکنی گزیده اند.

**واحدهای بوم گردی کرمان بیشترین اقامت را دارند
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمان اذعان کرد که بیشترین میزان اقامت در واحدهای بوم گردی کشور متعلق به استان کرمان است.
افضلی اضافه کرد: بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی کشور اینک در استان کرمان واقع شده و تاکنون بیشترین میزان اقامت در اینگونه اقامتگاه های این استان ثبت شده است.

به گفته افضلی، اقامتگاه های بوم گردی شهداد، خبر بافت، جیرفت، فهرج، ریگان و شهربابک به ترتیب بیشترین اقامت را در نوروز 98 داشته اند.
براساس این گزارش اینک 35 هتل و هتل آپارتمان، 31 مهمانپذیر و 318 خانه بوم گردی و 27 خانه مسافر در استان کرمان پذیرای مسافران نوروزی است .
استان کرمان با هفت اثر جهانی، 700 اثر ثبت ملی و هزاران جاذبه تاریخی و طبیعی از مقاصد اصلی گردشگری کشور به شمار می رود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات

عکس/ جولان تاکسی‌های نارنجی ۵۴ سال پیش در خیابان ناصرخسرو

عکس/ استوری دردناک سحر دولتشاهی برای امیرمحمد خالقی

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد