اقتصاد ۲۴- سرهنگ علی همه خانی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از دغدغههای پلیس در حوزه اطلاع رسانی، فرهنگ سازی از طریق رسانهها و مدیومهای مختلف است، گفت: در تلاشیم تا از این طریق بتوانیم در بحث آموزش و فرهنگ ترافیک به کاهش آمار تلفات برسیم، اما متاسفانه گویا مردم در خصوص مباحث ترافیکی و به خصوص کاهش تخلفات که منجر به کاهش تصادفات و در نتیجه تلفات میشود، چندان توجه خاصی ندارند.
وی با بیان اینکه مردم حوادثی را که در مقابل چشمشان رخ میدهد، جدی نمیگیرند، اظهارکرد: جای سوال است که چرا مرگ هفتهای ۱۰ نفر از شهروندان بر اثر تصادف درتهران جدی گرفته نمیشود؟
بیشتر بخوانید: جزئیات تصادف مرگبار کاروان عروسی در بندرعباس
وی درباره آمار تصادفات شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ در سطح معابر شهر تهران نیز گفت: اداره تصادفات پلیس راهور اعلام کرده که هر دو روز تعداد سه نفر از شهروندان در اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند و بر این اساس حدود ۴۶ درصد از متوفیان حوادث رانندگی سطح معابر تهران مربوط به موتورسیکلت سواران و ۳۹ درصد عابرین پیاده و ۱۵ در صدراننده و سرنشین خودرو بودند که با رعایت قانون و ایمنی در رانندگی میتوانستند امروز کنار خانواده شان باشند.
همه خانی ادامه داد: آمار پلیس در بحث تصادفات بزرگراهی حاکی از آن است که۵۳ درصد تصادفات فوتی در معابر بزرگراهی شهر تهران به وقوع پیوسته که به ترتیب بزرگراه آزادگان، بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه لشگری و بزرگراه امام رضا (ع) بیشترین حوادث رانندگی را دارا هستند.
وی افزود: عدم توجه به جلو که بخشی از آن مرتبط با ماجرای خطرناک استفاده از موبایل حین رانندگی است و هر مساله دیگری که ایجاد حواس پرتی وعدم تمرکز حین رانندگی کند، مدام بر این آمار متاثر کننده میافزاید.