تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰
معاون اقتصادی رئیس جمهور:

تعلل در ترخیص کالا‌های اساسی را نمی‌پذیریم

رضایی گفت: هدف و سیاست دولت در بحث ترخیص کالا‌های وارداتی که گا‌ها در گمرک و بنادر معطل می‌شوند این است که حمل کالا را یکسره کنیم.

رضایی

اقتصاد ۲۴ - محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: امسال سال تلاش برای ما است و همه باید کمک و تلاش کنند تا مسائل و مشکلات معیشتی مردم و محرومیت‌هایی که در هرمزگان و دیگر استان‌ها وجود دارد برطرف شود.

رضایی با اشاره به بازدید از اسکله و انبار‌های بندر شهید رجایی بیان کرد: هدف و سیاست دولت سیزدهم در بحث ترخیص و حمل کالا‌های وارداتی که گا‌ها در گمرک و بنادر معطل می‌شوند این است که حمل کالا را یکسره کنیم به صورتی که کالا‌ها به صورت مستقیم از کشتی تخلیه و بر روی وسایل نقلیه منتقل شود و به مقصد استان‌ها ارسال شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: باید اطلاعات کشتی‌ها بلافاصله قبل از رسیدن به بندرگاه ثبت و وارد سامانه شود و به محض اینکه وارد بندرگاه شد با کمترین توقف بار‌ها تخلیه و از طریق ریل و ماشین اقلام به دست مردم برسد تا زمان کمتری صرف ترخیص کالا‌های اساسی شود چرا که هر چقدر معطلی کالا‌ها بیشتر باشد قیمت تمام شده آن‌ها نیز مورد تاثیر قرار می‌گیرد.

محسن رضایی گفت: اخیرا به استان خوزستان سفر کرده و از بندرامام خمینی بازدید کردیم در این بندر در ۶ ماهه نخست امسال ۲ هزار کامیون از این بندر تخلیه و بارگیری شده بود، اما اکنون روزانه به سه هزار کامیون رسیده است که امیدواریم این مهم در بندرشهید رجایی و مساله کانتینر‌های انباشت شده در این بندر نیز به زودی اتفاق بیافتد و شاهد تسریع ترخیص و افزایش بارگیری‌های کامیون‌ها به سمت نقاط مختلف کشور باشیم.


بیشتربخوانید:دولت هیچ ابایی از کالا برگ نداشته باشد


وی همچنین با اشاره به بازدید از مجمتع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) گفت: کشتی سازی هرمزگان بسیار خوب و دارای کارشناسان با تجربه‌ای بود که هم اکنون کشتی‌های متوسط تا ۳۵ هزار تن در آن تولید و تعمیر می‌شد، اما تقاضای مسئولان این مرکز افزایش این حجم به ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تن بود که برنامه داریم با مشارکت برخی از کشور‌های خارجی بتوانیم ظرفیت کشتی سازی هرمزگان را افزایش داده و کشتی سازی خوبی را در منطقه به وجود بیاوریم.

وی به بازدید از مناطق زلزله زده فین هرمزگان نیز اشاره کرد و اظهارداشت: بنا بر توصیه ریاست جمهوری و پیگیری مصوبه‌های معاون اول بازدیدی از مناطق زلزله زده فین داشتیم که کار‌های خوبی در این منطقه انجام شده و ما آمده بودیم به مردم و گروه‌های جهادی بگوییم که دولت در کنار مردم زلزله زده هست و فراموش‌شان نمی‌کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار