اقتصاد ۲۴- منوچهر نوذری از سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۷ به مدت ده سال اجازه فعالیت در رادیو و تلویزیون را نداشت. این گوینده در سال ۱۳۶۷ با برنامه «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت.
سعید توکل تهیه کننده این برنامه رادیویی درباره ارزشی که این گوینده برای کارش قائل بود گفت: «آقای نوذری همیشه وقتشناس بودند و زودتر از همه در محل کار حاضر میشدند. ایشان جزو اولین افرادی بودند که با یک کتوشلوار و پیراهن اتو کشیده و سیگاری بر لب جلوی در استودیو منتظر بودند تا کارشان آغاز شود. این نشان میدهد که تا چه اندازه برای کارشان ارزش قائل بودند. در همان سالها دستمزد آقای نوذری برای هر برنامه ۵ هزارتومان بود. درصورتی که درآن زمان اگر ایشان یک آنونس سینمایی میگفتند یا یک دوبله انجام میدادند، خیلی بیشتر از این مبالغ به دست میآوردند.»
او درباره کم بودن دستمزد نوذری ادامه داد: «یادم است که قبل از انقلاب، آقای منوچهر اسماعیلی برای صحبت کردن روی نقش اول یک فیلم سینمایی ۳۰۰ هزارتومان میگرفتند و آقای نوذری هم اگر همان کار را انجام میدادند وضع مالی خیلی خوبی داشتند. متاسفانه رادیو همیشه وضع مالی ضعیفتری نسبت به تلویزیون داشته و زمانی که آقای نوذری اجرای برنامه «مسابقه هفته» را برعهده گرفتند، کمی اوضاع مالی بهتری پیدا کردند.»
این تهیهکننده درباره وضعیت هنرمندان ادامه داد: «اگر به سرنوشت تک تک افرادی که مردم را شاد میکردند نگاهی بیندازید متوجه یکسری از مسائل میشوید. سعدی افشار را مثال میزنم کسی که با سیاه بازیهایش از خنده ریسه میرفتیم و زندگیاش را وقف خنداندن مردم کرد در تنهایی و عزلت درگذشت و اصلا کسی متوجه فوت او نشد و این سرنوشت تمام هنرمندان ما است و درباره آقای نوذری هم صدق میکند. زندگی هنرمندان مصداق شعر با دل خونین لبی خندان بیاور همچو جام است. از ما که گذشت، اما امیدوارم برای آیندگان قدمی برداشته شود تا این گنجهای پنهان ارزان از دست نروند.»