تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸

پرسپولیس نقره‌داغ شد

کمیته انضباطی رای خود را درباره دیدار نساجی مازندران و پرسپولیس اعلام کرد.
هوادار پرسپولیس
اقتصاد۲۴- کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران لحظاتی پیش رای نهایی خود درباره رقابت نساجی و پرسپولیس را منتشر کرد. این بازی که هفدهم شهریور 97 در ورزشگاه وطنی برگزار شده بود، با شعارهای تند هواداران پرسپولیس بود و به همین دلیل پرونده این بازی در کمیته انضباطی گشوده شد.

مبلغ 100 میلیون ریال جریمه نقدی برای پرسپولیس تعیین شد. مارکو استیلینویج، مربی تیم پرسپولیس هم به دلیل رفتار بد برابر داور مسابقه به توبیخ کتبی و پرداخت مبلغ 5 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار