تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸

گزارش فدراسیون فوتبال از خسارات سیل در ورزشگاه‌ها به AFC

فدراسیون فوتبال گزارش خسارت‌های وارده سیل به ورزشگاه‌های کشور را به AFC ارائه خواهد کرد.
AndroidOnlineNewsImage (12)
اقتصاد24- مشاور فدراسیون فوتبال در امور مسئولیت‌های اجتماعی و بازی جوانمردانه با اشاره به آسیب دیدگی ورزشگاه‌های فوتبال در 6 استان کشور از تهیه گزارشی جهت ارائه کنفدراسیون فوتبال آسیا به منظور بازسازی استادیوم‌ها و ورزشگاه‌های کشور خبر داد.

غلامحسین زمان‌آبادی با اعلام این خبر گفت: با توجه به وسعت خسارت وارده در سیل‌های اخیر کشور، آسیب‌های وارد شده به ورزشگاه‌ها و استادیوم‌های فوتبال مورد بررسی قرار گرفته که بر این اساس شهرستان‌های زیادی در 6 استان گلستان، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، فارس و مازندران کلیه زیرساخت‌های ورزشی خودشان، خصوصاً در استادیوم‌ها و زمین‌های فوتبال و فوتسال را از دست داده‌اند. بر همین اساس مستند سازی لازم و تخمین برآورد هزینه‌ها به منظور ارائه گزارشی کامل به کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: متأسفانه میزان خسارت و شدت آسیب دیدگی ورزشگاه‌ها بسیار بالاست و بخشی از این زیرساخت‌ها به شکل کامل از بین رفته است. ریاست محترم فدراسیون فوتبال مذاکرات بسیار خوبی با مسئولان AFC در این خصوص داشته‌اند و امیدواریم پس از ارائه گزارش بتوانیم با تأمین اعتبارات لازم و حمایت کنفدراسیون فوتبال آسیا گامی در جهت بازسازی زمین‌های فوتبال و سالن‌های فوتسال استان‌های سیل زده برداریم.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار