تاریخ انتشار: ۰۳:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰
وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد:

هماهنگی بین بخشی با هدف تسهیل صادرات و تامین مالی زنجیره تولید

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط رویه‌های مربوط به صادرات غیر نفتی و تشویق به هدایت ارز‌های حاصل از صادرات به چرخه تجاری و تولیدی کشور و همچنین تامین مالی زنجیره تولید تسهیل خواهد شد.

هماهنگی بین بخشی با هدف تسهیل صادرات و تامین مالی زنجیره تولید

اقتصاد۲۴- سیدرضا فاطمی امین در چهارمین کارگروه مشترک وزارت صمت و بانک مرکزی که به میزبانی بانک مرکزی برگزار شد، بر هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری تاکید کرد و افزود: هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری کشور با هدف توسعه صادرات به صورت مستمر و پایدار تداوم خواهد داشت.

رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران هم در این جلسه با اشاره به اهمیت نگاه صادرات محور در حوزه اقتصادی کشور گفت: نگاه ارزآوری و صادرات محور یک نگاه مترقی در اقتصاد است و کشور‌هایی در اقتصاد دنیا موفق بوده اند که بر ارزآوری از محل صادرات تکیه کرده اند.

علی صالح آبادی گفت: در این راستا وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها باید در جهت سیاست‌ها و برنامه‌هایی گام برداند که منجر به ورود ارز به کشور شود.

وی با اظهار امیدواری در خصوص افزایش درآمد‌های ارزی در سال آتی افزود: حمایت از تولید داخل و سرمایه گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی کشور باید در دستور کار قرار گیرد.

صالح آبادی با اشاره به شروع اجرایی شدن فرآیند تامین مالی زنجیره تولید در شبکه بانکی اظهار کرد: در تامین مالی واحد‌های تولیدی و صنعتی از ظرفیت‌های این طرح و همچنین اوراق گام با هماهنگی وزارت صمت استفاده می‌کنیم تا بتوانیم بیشترین بهره وری را از منابع پولی کشور داشته باشیم.

چهارمین کارگروه مشترک وزارت صمت و بانک مرکزی به منظور هماهنگی سیاست‌های ارزی و تجاری کشور و هدایت ارز حاصل از صادرات به سمت چرخه تجاری و تولیدی کشور تشکیل شد.

منبع: ایکوپرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار