تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰
مدیر امور فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد:

برگزاری دوره مربی گری مهندسی خلاق با حضور ۳۷ مربی

سرپرست مدیریت امور فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم از برگزاری دوره مربی گری «مهندسی خلاقیت و مای مث» با هدف آموزش مربیان مهدکودک‌ها و موسسات خبر داد.

منطقه آزاد قشم

اقتصاد۲۴-سید مسعود موسوی با بیان این مطلب، گفت: در این دوره آموزشی ۳۷ نفر از معلمان مقطع پیش دبستانی، مربیان مهدکوک و مربیان موسسات آموزشی فعال در حوزه کودک و نوجوان جزیره قشم شرکت داشتند.

وی ادامه داد: این دوره آموزشی توسط مدیریت امور فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه آزاد قشم و موسسه فرهنگی قرآن و عترت فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.


بیشتر بخوانید: کمک‌های غیرنقدی مردم قشم به سیل زدگان میناب رسید


سرپرست مدیریت امور فرهنگی، اجتماعی و ورزش سازمان منطقه آزاد قشم در پایان گفت: هدف از برگزاری این دوره طرح ریزی درسی جهت رشد و پرورش خلاقیت و افزایش قدرت حل مسئله در کودکان متناسب با مراحل رشد آنان از طریق انواع هنر‌ها و بازی سازی‌ها بود.

منبع: منطقه آزاد قشم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار