تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸

فتاح: همه خسارات را جبران می‌کنیم

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه امروز درباره آمار کمک‌رسانی به سیل‌زدگان و تدابیر کمیته امداد گزارش داد.
2980895
اقتصاد24- رئیس کمیته امداد در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه امروز تهران، در گزارشی از آمار کمک‌رسانی به سیل زدگان و تدابیر کمیته امداد گفت: شبانه‌روز در خدمت مردم عزیز آسیب‌دیده بودیم و از همه امدادگران صمیمانه تشکر می‌کنم.

پرویز فتاح افزود: ما ابتدا به شناسایی خسارات اولیه پرداختیم. بسته‌های حمایتی و غذایی را تحویل دادیم. ۳۰ هزار خانواده تحت پوشش ما در حادثه سیل در استان‌های مختلف آسیب دیدند. ۱۰ هزار واحد مسکونی باید احداث شود و ۲۰ هزار واحد هم تعمیرات اساسی نیاز دارد.

وی ادامه داد: با آنچه تا کنون در قالب خبر و اطلاعیه در رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی پخش شده، مردم مجموعاً ۱۲۰ میلیارد تومان از طریق کمیته امداد به ما کمک کردند که ۴۱ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۷۹ میلیارد تومان به صورت کالا بود.

رئیس کمیته امداد ضمن تشکر از کمک‌های بی‌دریغ مقام معظم رهبری افزود: تمام خریدهای ما که خودمان انجام دادیم و آنها که متقاضی بودند در قالب خرید کالای ایرانی بوده که به تولید ملی کشور کمک شود. ستاد اجرای فرمان امام هم بزرگواری کردند و سه هزار بسته شامل فرش و یخچال لوازم خانگی به ما تحویل دادند. خدا را به خاطر این همه عنایتی که مردم کردند سپاسگزارم و شاهد افزایش اعتماد عمومی مردم هستیم.

۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت نیاز داریم

فتاح تصریح کرد: کار اصلی ما از این به بعد احداث و تعمیر خانه‌هاست. احداث ۱۰ هزار خانه ۶۰۰ میلیارد تومان حداقل هزینه خواهد داشت و تعمیرات ۲۰ هزار خانه ۲۰۰ میلیارد تومان و تهیه لوازم و تأمین اشتغال هم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز خواهد داشت یعنی برای جبران خسارات دست کم به هزار میلیارد تومان نیاز داریم.

وی تاکید کرد: در همان سه هفته قبل به همه ۴۰ هزار خانواده‌ای که فکر می‌کردیم آسیب دیده باشند معادل دو برابر مستمری و حقوق پرداخت کردیم که بعد مسجل شد ۳۰ هزار خانواده نیازمند بوده‌اند. ۱۸ میلیارد تومان کمک نقدی و ۶ میلیارد تومان کمک ضروری در اختیار استان‌ها قرار دادیم. ۳۶ هزار سهمیه غذا فراهم کردیم و خود ما در کمیته امداد اقدام کردیم و ۱۰ هزار تخته پتو از یزد خریدیم و ۳ هزار یخچال از کمک‌های مردمی تهیه کردیم.

تمام مسکن مورد نیاز را تا پایان سال می‌سازیم

رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه همه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در کشور بیمه حوادث بودند و این از آینده‌نگری این نهاد بود گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که همه خسارت باید جبران شود و به فضل الهی این فرمایش مقام معظم رهبری را اجرا خواهیم کرد. تمام وسایل مورد نیاز ظرف هفته‌های آینده تأمین می‌شود و تا پایان سال تمام ۱۰ هزار واحد را می‌سازیم. جای نگرانی نیست و صبر و حوصله مردم به ما کمک می‌کند وظیفه‌مان را به درستی انجام دهیم.

فتاح یادآور شد: پارسال هم قول داده بودیم و در زلزله کرمانشاه ۵۴۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده بود که تا پایان سال همه را تحویل دادیم و به تمام تعهداتمان در زلزله کرمانشاه عمل کردیم. اکنون هم تا لحظه آخر و تکمیل تمام تعهدات در خدمت مردم عزیز سیل زده خواهد بود.

وی تصریح کرد: خواهش من این است که وام بلاعوض دولت سریع انجام شود چرا که تا کنون نه یک نفر وام گرفته و نه مبلغی به صورت بلاعوض دریافت کرده است. این کار باید زودتر و سریع‌تر انجام شود. «فاستبقوا الخیرات» آیه قرآن است که کار خیر را سریع انجام بدهید. رئیس کمیته امداد ادامه داد: ما امانت‌دار مردم هستیم و تمام کمک‌های مردمی را در رسانه‌ها گزارش می‌دهیم.

می‌شد این حوادث در خوزستان رخ ندهد

فتاح افزود: در خوزستان شرایط سخت‌تر و تلخ‌تر است. من به عنوان کسی که متخصص آب است و مدتی هم وزیر نیرو بوده می‌دانم که می‌شد این حادثه در خوزستان رخ ندهد. حتماً پیش‌بینی‌ها در مدیریت مخازن سدها اشکال داشته است. در خوزستان نیازها متفاوت است. لوازم سرمایشی نیاز است، لوازم بهداشتی نیاز است، دامشان علوفه می‌خواهد، و خدمات روان‌شناسی و مشاوره هم در دستور کار ماست.

وی تاکید کرد: ۵ هزار طرح اشتغال ما آسیب و خسارت دیده اما جبران خواهیم کرد. همه وام‌ها را مهلت دادیم. کسانی که محل نگهداری دام و احشامشان آسیب دیده بر عهده ماست و می‌سازیم. ۶ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه اشتغال داریم. مردم عزیز سیل‌زده بدون واهمه بدانند که همه خسارات جبران خواهد شد.

کارشکنی‌ها از خاطره تلخ ملت بیرون نخواهد رفت

رئیس کمیته امداد هشدار داد: در این شرایط که همه داغدار هستیم معاندان در بیرون و برخی جاهلان در داخل با شایعه‌پراکنی نمک بر زخم مردم می‌پاشند. در این شرایط دنبال زیر سوال بردن گروه‌های مردمی هستند اما راه به جایی نخواهند برد. من چون جبهه‌ای هستم و آنجا بوده‌ام انصافاً می‌گویم که در مناطق سیل‌زده جنوب و گلستان صحنه‌های جبهه تداعی شده است. عنایت خداست که می‌توانیم از سیل صحنه افتخارآفرین خلق بکنیم. مرحبا به سپاه و بسیج که به یاری مردم شتافتند.

فتاح با اشاره به کارشکنی کشورهای غربی در امدادرسانی به مردم ایران گفت: آنها نگذاشتند کمک‌های مردمی به مردم ما برسد. یک دلار یا یک یورو نگذاشتند به امداد و هلال احمر برسد. می‌توانستند و نگذاشتند و نمک به زخم ما پاشیدند. اتحادیه اروپا می‌گوید یک میلیون یورو به شما کمک می‌کنیم و نسیه بوده و ندادند در حالی که برای یک بازیگر هالیوودی که ۴۰ میلیون یورو برای یک کار خیر می‌خواست چهل میلیون یورو بدون معطلی دادند بدون اینکه معلوم باشد این پول کجا می‌رود. این از خاطره تلخ این ملت هیچ گاه بیرون نخواهد رفت.

وی تصریح کرد: غیر از مددجویان عزیزمان بقیه را هم حمایت می‌کنیم. مشکل عمده در این شرایط مسکن خواهد بود که با درایت و صبوری به نتیجه خواهد رسید. من فکر می‌کنم خسارت سیل از ماست و آنچه عنایت الهی بود باران رحمت بود که نازل شد.

فتاح در پایان گفت: نظام در همه صحنه‌ها بیمه شده و دشمن عصبانی است و باید بگوییم از این عصبانیت بمیرید. وحدت ما زیر چتر ولایت مقام معظم رهبری پابرجاست. صائب تبریزی چه زیبا فرموده «جماعتی گذرند از پل صراط چوسیل، که بار خلق به گردن کشیده‌اند امروز».

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات

عکس/ جولان تاکسی‌های نارنجی ۵۴ سال پیش در خیابان ناصرخسرو

عکس/ استوری دردناک سحر دولتشاهی برای امیرمحمد خالقی

النصر مقابل پرسپولیس آبی پوش شد

صرافی ال بانک بهترین گزینه برای ایرانیان