تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

آخرین خبر از ۲ بازیکن مصدوم الهلال قبل از رویارویی با استقلال

باشگاه الهلال درباره‌ی وضعیت دو بازیکن مصدوم این تیم قبل از رویارویی با تیم فوتبال استقلال توضیح داد.
الهلال
اقتصاد24 - الهلال خود را آماده دیدار برگشت برابر تیم فوتبال استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا می‌کند. سایت رسمی باشگاه الهلال از وضعیت دو بازیکن مصدوم خود قبل از رویارویی با استقلال سخن به میان آورد.

به نوشته اسپورت، عبدالله عطیف، هافبک تیم فوتبال الهلال به شرایط بازی رسیده و می‌تواند تیمش را در دیدار برابر استقلال همراهی کند اما به نظر می‌رسد که وضعیت آندره کاریلو، بازیکن پروی این تیم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. سایت رسمی باشگاه الهلال درباره این بازیکن نوشت که او کمی احساس درد دارد اما تمرینات خود را آغاز کرده بدون اینکه توضیحی درباره حضور این بازیکن در دیدار برابر تیم فوتبال استقلال بدهد.

الهلال در دیدار رفت برابر استقلال با نتیجه دو بر یک تن به شکست داد. با این حال با شش امتیاز در صدر جدول رده‌بندی جای دارد. این دیدار برای مامیچ سرمربی الهلال بسیار حائز اهمیت است و اگر نتواند تیم را پیروز از میدان خارج کند احتمال اخراج این سرمربی بسیار زیاد خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار