تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸

عوض کنید مدیر بی‌تجربه شبکه ۳ را با این رسوایی!

رهبر انقلاب در جریان دیدار هزاران نفر از کارگران صنایع مختلف، توانایی‌های ملت ایران و جوانان پرتلاش و خوش استعداد میهن را بسیار فراتر از وضع فعلی خواندند و خاطرنشان کردند: «باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج دهیم و روحیه انتظار برای ثروت بادآورده را از بین ببریم و روشهایی شبیه بخت آزمایی را ترویج نکنیم که دستگاههای مختلف از جمله صدا و سیما باید متوجه این معنا باشند.»
فروغی
اقتصاد24 - مقام معظم رهبری پیش از نیز در یازده آذر ۱۳۸۳ تذکر مشابهی به مسئولین داده بودند و تاکید کرده بودند: «یک روز من دیدم در یک برنامه‌ تلویزیونی پنج میلیون تومان به یک نفر جایزه دادند؛ برای این‌ که به چند سؤال جواب داد! این سرگرمیِ خیلی جالبی نیست. پنج میلیون تومان، تقریباً حقوق دو سه سال یک کارمند متوسط است (سخنان مربوط به سال ۱۳۸۳ است).»

تذکر تازه رهبر معظم انقلاب دقیقاً پس از فتوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان مبنی بر قماربازی خواندن مسابقات تلویزیونی با مصداق مشخص «برنده باش» بود؛ فتوایی که تلاش شد با طرح این ادعا که سوال دقیق نبوده، بی‌اعتبار خوانده شود اما امروز مجدداً آیت الله العظمی مکارم بر حرمت این مسابقه با جزئیات بیشتر تاکید کرد: «اگر به عناوین مختلف پول را از مردم بگیرند و از آن مبلغ به مردم جایزه بدهند، این قمار است و اشکال دارد؛ طبق اطلاع ما، ۹۵ درصد درآمد این موضوع به جیب برگزار کننده می‌رود و تنها ۵ درصد را جایزه می‌دهند و این یک نوع بخت آزمایی و قمار است و همه مراجع در این موضوع اشتراک نظر دارند.»

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه پول به دست آمده از این طریق حرام است، بیان کرد: «این اتفاق شایسته نیست و نباید در کشور اسلامی اینگونه اتفاق‌ها رخ دهد؛ گفته می‌شود که آن سازمان دچار تنگنای اقتصادی و مالی است و این کارها برای درآمدزایی انجام می‌شود، نباید از راه مال حرام و غیر مشروع دنبال درآمدزایی باشیم.» و اکنون با پیوند خوردن تاکیدات صریح رهبری، حجت بر همگان تمام شد که این مجموعه مسابقات قمار و بخت آزمایی که در تلویزیون رایج شده نه تنها از نظر شرعی حرام است، بلکه با دیدگاه‌های رهبری در تعارض آشکار است.

اکنون دیگر ابهامی نیز وجود ندارد و مشخص است که نظر رهبر انقلاب همان است که در سال ۱۳۸۳ نیز بیان کردند و بنابراین تمامی مسابقات از این جنس که صرفاً محدود به برنده باش نیز نمی‌شود، باید به سرعت از شبکه‌های مختلف برچیده شود. با این اوصاف، قاعدتاً قمارآنلاین و بخت‌آزمایی از تلویزیون برچیده می‌شود، مگر اینکه برخی نخواهند بشنوند! در واقع با توجه به ابعاد مالی این ماجرا، اصلاً نباید تعجب کرد که برخی با کلاه شرعی و توجیهات و فرار رو به جلو، به نحوی این مسابقات را ادامه دهند و در این آزمون به کلی رد شوند.

البته انتظار این بود که اساساً این بساط قمار و بخت آزمایی راه نیافتد. همان زمان که مسابقه «برنده باش» در مرحله تبلیغ بود و حتی به پخش نیز نرسیده بود، «تابناک» نخستین رسانه‌ای بود که ضمن افشای روند مسابقه، تاکید کرد این قماربازی آنلاین است و نباید این مسابقه آغاز شود؛ اما به هر حال قدرت پول بر همه چیز مستولی یافت و این مسابقه که بریدن گوش عموم مردم و اهدای بخش کوچکی از پول جمع شده به یکی از شرکت کنندگان است، روی آنتن رفت و حالا به چنین رسوایی منجر شد. این از جمله دستاوردهای به کار گماردن مدیران بی‌تجربه‌ای است که شبکه سوم سیما را به این نقطه رسانده‌اند و فریاد مرجعیت شیعه را درآورده‌اند. آیا مدیریت صداوسیما در این زمینه دست به تجدیدنظر در مدیریت شبکه می‌زند یا وضع به همین منوال پیش می‌رود؟

منبع: تابناک
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ ادعای گروسی درباره گزارش دهی آژانس

اولین واکنش کاظم صدیقی به بازداشت پسرانش

فیلم/ برگرداندن گورخر به صاحبش با هلیکوپتر

عکس/ پادشاه اردن به همراه ارتشی‌ها ۲۶ سال پیش در حال خوردن بره کامل

فیلم/ بازدید مظفرالدین شاه ۱۲۵ سال پیش از باغ وحش پاریس

ادعای تحریک‌آمیز گروسی علیه ایران در شورای حکام

عکس/ زیبایی شگفت انگیز کویر ورزنه اصفهان بهشت شنی ایران

عکس/ چهره بامزه مایکل جکسون ۴۲ سال پیش قبل از عمل زیبایی

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ طراحی خاص آرامگاه رهی معیری در گورستان ظهیرالدوله تهران

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

نفت چشم به راه مذاکرات شد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره بازیگر عشق اجاره‌ای

تالاب سنبل آبی بابل

اقلیم کشور در خطر مهاجرت اجباری / ۵۰ تا ۷۰ میلیون ایرانی تا ۱۴۲۰ با بحران اقلیمی مواجهند

عکس/ واکنش سکینه پاد به بازداشت پسران کاظم صدیقی

عکس/ توییت جدید مسعود پزشکیان درباره حجاب

فیلم/ جاده‌چالوس برای کوچ عشایر بسته شد

عکس/ ظاهر عجیب نتیجه‌های مظفرالدین شاه ۱۱۹ سال پیش با کلاه شعبده بازی

عدالت، وقتی از نام‌ها عبور می‌کند

عکس/ چهره و تیپ جذاب پارسا پیروزفر در کنسرت خواننده مشهور

عکس/ زیبایی چشم نواز شب‌های روستای فیلبند مازندران غرق در نور و مه

پدیده لیگ برتر در آستانه پیوستن به استقلال

عکس/ استایل فوزیه، اشرف و محمدرضا پهلوی ۸۷ سال پیش در بندر شاهپور

وینگر پرسپولیس به فولاد خوزستان پیوست

بیژن اشتری کیست؟/ مترجم ضدمارکسیسم که دغدغه جوامع استبدادزده را داشت

بازار فرش اصفهان ترکیب نقش و رنگ

آیا سفر پوتین به ایران قطعی شد؟

شوک جدید اوستون اورونوف به پرسپولیس

عکس/ چهره المیرا شریفی‌مقدم در جشن تولدش با لبخند معنادار

کاهش ۴۰ درصدی بارش‌های ایران

فیلم/ واکنش رییس قوه قضاییه به پرونده قتل الهه حسین نژاد

گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

بلیت‌های ۳ میلیونی کنسرت روزبه نعمت‌اللهی مخاطب نداشتند

معامله ۴۶ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

آغاز نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین

فیلم/ اولین اظهار نظر اژه‌ای پس از بازداشت پسران صدیقی

عکس/ آیت‌الله سیدنصرالله بنی‌صدر ۷۴ سال پیش با پوشش خاص

فیلم/ تشدید اعتراضات علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ در لس آنجلس

فیلم/ خلاصی یکی از معترضین در لس آنجلس از دست ۳ پلیس

عکس/ دیدار فاطمه پهلوی ۶۷ سال پیش با اسدالله علم و ایندیرا گاندی

واکنش معاون پزشکیان به مقایسه ظریف و ایلان ماسک

عکس/ ژست دلبرانه مهسا طهماسبی با روسری توری و عینک لاکچری

نمایندگان مجلس به دیدار رهبر انقلاب می‌روند

جدیدترین قیمت رهن و اجاره آپارتمان در منطقه ۱۷ تهران+ جدول

عکس/ هدیه امیر قلعه‌نویی به فرمانده نیروی هوایی ارتش

فیلم/ جشن تولد رابعه اسکویی در بیمارستان