تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸

تلگرام طلایی یک بدافزار است؟

رییس پلیس فتا خبری مبنی بر بدافزار بودن تلگرام طلایی که در برخی شبکه‌ها و سایت‌ها از سوی انتشار یافته بود را تکذیب کرد.
تلگرام طلایی
اقتصاد24 - سرهنگ دوم محمدرضا رضایی رییس پلیس فتا کیش در خصوص انتشار بدافزارهای موبایلی گفت: شبکه‌های اجتماعی بستر مناسبی برای سوءاستفاده و انتشار این بدافزارها شده است و بسیاری از بدافزارها در قالب و با عناوین برنامه‌های مختلف از طریق شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است.

وی افزود: کاربران برای ایمنی بیشتر حتما برنامه‌ها و نرم افزارهای مورد نیاز خود را از منابع معتبر دریافت کنند و در نصب برنامه‌های ارسالی از طریق شبکه‌های اجتماعی حساسیت و دقت بیشتری داشته باشند.

در روزهای اخیر خبری به نقل از رییس پلیس فتا کیش مبنی بر بدافزار بودن تلگرام طلایی در برخی شبکه‌ها و سایت‌ها انتشار یافته بود، که وی این خبر را به کلی تکذیب کرد.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار