تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸

گواردیولا: سیتی و لیورپول شایسته قهرمانی هستند

سرمربی منچسترسیتی به ستایش از تیمش و لیورپول پرداخت و هر دو تیم را شایسته کسب عنوان قهرمانی در فصل جاری لیگ جزیره دانست.
گواردیولا
اقتصاد24 - منچسترسیتی در دیدار معوقه برابر منچستر یونایتد توانست با دو گل در اولدترافورد به پیروزی برسد و با یک امتیاز اختلاف نسبت به لیورپول به صدر جدول رده بندی برگردد.

تا پایان فصل جاری لیگ جزیره تنها سه هفته دیگر باقی مانده است و با توجه به قرار گرفتن منچسترسیتی در صدر جدول رده‌بندی شانس این تیم برای قهرمانی بیش‌تر از لیورپول است.

گواردیولا در نشست خبری بعد از پیروزی برابر یونایتد گفت: هم لیورپول و هم منچسترسیتی شایسته قهرمانی هستند اما در پایان جام قهرمانی تنها به یک تیم داده می‌شود. تیمی که قهرمان نمی‌شود نباید احساس پشیمانی کند چرا که نهایت تلاش خود را به کار گرفته است. معمولاً بعد از پیروزی در چنین بازی‌های بزرگی باید جشن گرفت و احساس خوشحالی کرد اما ما باید آرامش خود را حفظ کنیم چرا که در شرایط حساسی قرار داریم.

او ادامه داد: می‌دانم که فشار زیادی را تحمل می‌کنیم. راشفورد و لینگارد بازیکنان سرعتی بودند که روی ضد حملات برنامه داشتند اما خوشبختانه خط دفاعی ما هوشیار بود. به بازیکنان گفتم که باید در این دیدار به پیروزی برسیم و سه امتیاز را به دست آوریم. الان بازی برنلی را پیش رو داریم و به خوبی می‌دانیم که بازی کردن در زمین این تیم چقدر سخت است.

سرمربی سیتی درباره شانس قهرمانی تیمش گفت: هنوز سه بازی دیگر باقی مانده است و من اصلاً تیمم را قهرمان نمی‌دانم. برای قهرمانی باید در هر سه دیدار به پیروزی دست پیدا کرد. این‌گونه رقابت شدید ما و لیورپول برای قهرمانی باور نکردنی است. به بازیکنان گفتم که فردا نه روزنامه بخوانند و نه جلوی تلویزیون بنشینند بلکه فقط دراز بکشند و استراحت کنند.

گواردیولا در پایان گفت: منچستریونایتد روی ضد حملات برنامه داشت. با آمدن سانه تحرک ما در زمین بیش‌تر شد و خوشبختانه موقعیت‌های خوبی را هم خلق کردیم. درخشش سانه سهم به‌سزایی در پیروزی ما در این دیدار داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار