تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱

فیلم/ آیین‌نامه واردات خودرو شرایط را بیشتر برای خودروسازان فراهم کرده تا مردم!

جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس گفت: بندهایی از آیین‌نامه واردات خودرو شرایط را بیشتر برای خودروسازان فراهم کرده تا مردم. با این آیین‌نامه رفع انحصار بازار خودرو و حق انتخاب مردم و رضایت‌مندی آنها محقق نشده یا محدود محقق می‌شود. به دنبال اصلاح بندهای این آیین‌نامه هستیم.

اقتصاد۲۴- شیدی کوچی گفت: این آیین‌نامه در ۱۰ بند تنظیم شده و آماده ارائه به هیات دولت به منظور تصویب نهایی است. سقف دلاری برای واردات خودرو در نظر گرفته شده است که هم‌سطح خودروهای چینی است. باید در خصوص آیین‌نامه واردات خودرو، در مجلس اصلاحاتی صورت بگیرد.قیمت خودروهای وارداتی باید با تعرفه کنترل شود این همان عدالت است.

کد ویدیو
منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار