تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱

کیفرخواست ۱۱۷ متهم حوادث اخیر اصفهان صادر شد

تاکنون ۱۰ پرونده، رسیدگی و مُنتهی به صدور حکم شده است که البته مُتهمان و وُکلای آنها این اختیار را دارند که نسبت به حکم صادر شده اعتراض کنند تا پرونده در مراجع بالاتر و تجدیدنظر رسیدگی شود.

حوادث اخیر اصفهان

اقتصاد۲۴-رییس کل دادگستری استان اصفهان گفت: تا یازدهم آبان جاری، مرحله تحقیقات مُقدماتی ۱۱۷ فقره از پرونده‌های مربوط به اغتشاشات و مُتهمان حوادث اخیر در دادسرا به پایان رسید و قرار مُجرمیت و کیفرخواست، صادر و به دادگاه‌ها ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری اصفهان؛ اسدالله جعفری افزود: با اختصاص شُعب و قضات ویژه، رسیدگی‌های قضایی(به پرونده‌های مربوط به اغتشاشات) در حال انجام است و دادگاه‌ها با رعایت مواعد و الزامات قانونی، تعیین وقت کرده و در نخستن وقت ممکن به پرونده‌ها رسیدگی می‌کنند.

وی اظهار داشت: تاکنون ۱۰ پرونده، رسیدگی و مُنتهی به صدور حکم شده است که البته مُتهمان و وُکلای آنها این اختیار را دارند که نسبت به حکم صادر شده اعتراض کنند تا پرونده در مراجع بالاتر و تجدیدنظر رسیدگی شود.

وی همچنین در باره اعمال تحریم‌ علیه خود توسط دولت کانادا گفت: در چند روز گذشته، فهرست چهار نفره افراد تحریم شده را اعلام کردند که نام بنده نیز در آن بود، البته این تحریم‌ها هیچ تاثیری در اراده و ارادت ما نسبت به نظام جمهوری اسلامی و ارزش های والای انقلاب نخواهد داشت بلکه موجب تقویت آن نیز می‌شود.

جعفری خاطرنشان کرد: کانادا اعلام کرده است که بنده از نظر این کشور تحریم هستم و من نیز به آنها اعلام می‌کنم که تمام اموال و دارایی‌هایم را، اگر در کشور کانادا هست، بلوکه کنند و هزاران انسان گرسنه و بی‌خانمانی را که در خیابان‌های رسمی و اصلی آنها در بدترین وضعیت از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی محروم هستند، سر و سامان دهند و برای آنها لباس و سرپناه تهیه کنند.

وی تاکید کرد: غربِ مُدعی حقوق بشر، که صدها کودک بیگناه و معصوم را در گورهای دسته‌جمعی دفن می کند، بدترین جنایت‌ها را مُرتکب می‌شود و زن و مرد و کودک در حال عبادت را در حرم مطهر شاهچراغ به خاک و خون می‌کشد و ثابت کرده که به معنای واقعی کلمه ضدبشریت است.

رییس کل دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: این مساله برای بنده تازگی ندارد کمااینکه در ۲۱ اسفند سال ۱۳۹۱ نیز بوسیله ۲۷ کشور اتحادیه اروپا علیه ما تحریم اعمال شد و بعد از آن نیز در ردیف چهارم یک فهرست ۹ نفره از سوی بیت‌العدل رژیم صهیونیستی با ادعای نقض حقوق بشر توسط من، قرار گرفتم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار