تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

فردوسی‌پور با سعید روستایی برنامه می‌سازد؟

در دوشنبه‌ای که شورای نظارت بر صداوسیما تصمیمات مدیران رسانه ملی درباره کنار گذاشتن عادل فردوسی‌پور و «نود» را تائید کرد، او در دفتر فیلم‌سازی سعید روستایی حاضر بود.
عادل فردوسی پور
اقتصاد24 - روستایی کارگردان جوان و معروف فیلم‌های «متری شیش‌ونیم»، هومن بهمنش فیلمبردار نامی و جمال ساداتیان در کنار عادل عکسی گرفتند و نوشتند یک جلسه کاری در دوشنبه‌های بدون «نود».این عکس شائبه برمی‌انگیخت که فردوسی‌پور پس از دو ماه بیکاری تصمیم گرفته کاری را با یک تیم سینمایی‌ساز قوی و موفق آغاز کند. او در جشنواره فیلم فجر هم برای فیلم روستایی حاضر شده بود و روابط‌شان حسابی گرم است .

البته عادل رفاقتی قدیمی با هومن بهمنش دارد و هومن ۲۰سال قبل اولین تیزر برنامه «نود» را برای عادل ساخته و دوستان عادل دیدار این دو را دیداری کاملا رفاقتی می‌دانند و اعتقاد دارند فردوسی‌پور حالا حالاها بر همین سیاست کتاب‌نویسی و تدریس پایبند خواهد بود و اقلا اگر روستایی و گروهش هم کاری با عادل داشته‌اند، او چنین کاری با آنها نداشته و همین «فوتبال۱۲۰» هم عادل را بس است برای بودن کنار مخاطبانی که دوستش دارند.

جمال ساداتیان هم که یکی از حاضرین در تصویر است گفته نزدیکان فردوسی‌پور را تائید می‌کند و می‌گوید:«بحث‌مان کاری نبود. یک ملاقات دوستانه اما صمیمی داشتیم و قرار نیست کاری انجام بدهیم.»

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار