تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
افت و خیز بازار بورس

شاخص بورس ۷ هزار واحد عقب‌گرد کرد

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات هفدهمین روز از اردیبهشت ماه با افت بیش از ۷ هزار و ۶۲۴ واحدی به پله ۲۰۸ هزار و ۱۹۶ واحدی بازگشت.
افزایش معاملات بورسی
اقتصاد24 - شاخص بورس اوراق بهادار تهران در معاملات هفدهمین روز از اردیبهشت ماه با افت بیش از ۷ هزار و ۶۲۴ واحدی به پله ۲۰۸ هزار و ۱۹۶ واحدی بازگشت.

در معاملات امروز تعداد ۴ هزار و ۴۷۴ سهم اوراق بهادار به ارزش ۱۱ میلیون و ۷۴۴ هزار و ۶۰۱ ریال در بیش از ۲۸۲ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

بر این اساس شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) بیش از ۲۱۸۹ واحد، شاخص بازار دوم ۱۴۸۸۲ واحد، شاخص بازار اول ۵۶۷۹ واحد، شاخص آزاد شناور ۸۴۴۲ واحد، شاخص کل (هم‌وزن) ۱۵۵۲ واحد، شاخص قیمت (هم‌وزن) ۱۰۸۰ واحد افت را تجربه کرد.

*معاملات بازار فرابورس

شاخص فرابورس نیز در معاملات امروز با افت بیش از ۵۲ واحدی به پله ۲ هزار و ۵۷۰ واحدی رسید.

در بازار فرابورس نیز تعداد ۱ هزار و ۶۲۹ سهم اوراق بهادار به ارزش ۶ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۸۰۹ ریال در بیش ۱۵۰ هزار نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار