تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

جنایت؛ مرگ دو خواهر به دست برادران‌شان

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان گفت: دو برادر که بر اثر اختلافات خانوادگی اقدام به قتل ۲ خواهر خود کرده بودند، توسط پلیس دستگیر شدند.
برادر کشی
اقتصاد۲۴ – سرهنگ عبدالله فاتحی روز پنجشنبه اظهار داشت: عصر چهارشنبه در ناحیه منفصل نایسر دو برادر با دو خواهر خود درگیر شدند که این درگیری منجر به قتل ۲ نفر شد.

وی یادآور شد: قاتل که برادر مقتولان است پس از دستگیری اعتراف کرد یکی از آنها را خفه کرده و دیگری را با ضربات چاقو به قتل رسانده است.

سرهنگ فاتحی اضافه کرد: پس از تماس همسایه ها با پلیس ۱۱۰ بلافاصله ماموران کلانتری ۱۸ ناحیه منفصل شهری نایسر در محل حاضر شدند و پس از بازسازی صحنه، ۲ برادر را به اتهام قتل و دیگری مشارکت در قتل دستگیر کردند.

وی افزود: این قتل عصر دیروز رخ داد و قاتل با اعتراف به قتل علت آن را اختلافات خانوادگی و مشاجره لفظی میان خود و خواهران ۳۴ و ۲۲ ساله اش اعلام کرد.

سرهنگ فاتحی با بیان اینکه تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد، تاکید کرد: با حضور قاضی کشیک و بازسازی صحنه جرم این دو برادر با حکم قاضی روانه زندان شدند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار