تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

واردات اتوبوس‌های ۹ متری به کشور

بیوک علیمرادلو، مدیرعامل گروه بهمن در نشست خبری در یازدهمین نمایشگاه بین المللی خودرو کرمان با تاکید بر اینکه بهمن سال ۱۴۰۱ را پر تلاش و پر تنش اما موفق را پشت سر گذاشته است، گفت: در سال جاری عرضه دو محصول سواری از جمله سدان ریسپکت و دیگنیتی پرستیژ را شاهد بودیم.

واردات اتوبوس

اقتصاد۲۴- علیمرادلو با اشاره به اینکه تا سال آینده چند محصول تجاری را وارد بازار خواهد شد، اظهارداشت: سیبا موتور امپاور ۴۶۰ را مطابق با استاندار‌های ۸۵ گانه را عرضه خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه اتوبوس ۱۸ متری اسنا تا پیش از پایان سال رونمایی می‌شود، بیان داشت: سال آینده اتوبوس ۹ متری بین شهری و درون شهری را وارد چرخه حمل و نقل می‌کنیم.

قرعه‌کشی باعث گرانی خودرو می‌شود

مدیر عامل گروه بهمن با اشاره به ثبت نام نه میلیون نفر برای سی هزار خودرو ایران خودرو گفت: طبیعی نیست که ۹ میلیون نفر برای قرعه کشی ثبت نام کنند و اگر فردی برنده شود می‌خواهد با فرصت برتری که بدست آورده، گرانتر بفروشد. وی در همین رابطه افزود: مشکل اینجاست که مابقی احساس باخت دارند.

علیمرادلو با اشاره به آمار مالکیت برندگان قرعه کشی محصولات بهمن موتور گفت: ۸۴ درصد کسانی که از طریق قرعه‌کشی محصولات ما را خریده‌اند، حتی به اولین دوره خدمات دوره‌ای هم نمی‌رسند.

علیمرادلو در پاسخ به سوالی درباره موعد عرضه پیکاپ G۹ گفت: پیکاپ G۹ اول سال ۱۴۰۲ عرضه خواهد شد. خطوط این پیکاپ در حال راه اندازی و این پروژه مشترک بهمن موتور و دیزل است.

مدیرعامل گروه بهمن در خصوص اتوبوس شهری عرضه شده به شهرداری تبریز گفت: امیدواریم این محصولات تا سال آینده وارد چرخه حمل و نقل شود؛ ایران دوچرخ نیز محصولات متنوع را وارد بازار کرده است.

مدیرعامل بهمن‌دیزل: محصول BD۳۰۰ استاندارد‌های لازم را اخذ کرده است

حسین خضری مدیرعامل بهمن دیزل نیز در این نشست با تاکید بر اینکه در نمایشگاه بین المللی خودروی کرمان BD۳۰۰ را عرضه کردیم، اظهارداشت: کرمان یکی از محور‌های مواصلاتی حمل بار است بنابراین این نمایشگاه یکی از اهداف معرفی محصولات برای مخاطبین و بازدیدکنندگان است.

وی با تاکید بر اینکه کامیون BD۳۰۰ باری و کمپرسی به بازار عرضه می‌شود، اظهارداشت: ما برای پاسخ به نیاز واقعی مشتریان افزایش تیراژ را در دستور کار قرار داده ایم و برنامه افزایش تولید را نیز مد نظر داریم.

خضری با بیان اینکه کامیون BD ۳۰۰ منطبق با استاندارد‌های ۸۵ گانه است، تصریح کرد: البته باید رعایت این استاندارد‌ها از سوی تمامی خودروسازان صورت گیرد.

مدیرعامل ایران دو‌چرخ: پروژه طراحی دو موتورسیکلت برقی را کلید زده‌ایم

آرمان موسوی مدیرعامل ابران دوچرخ نیز در این نشست اظهار داشت: ایران دوچرخ در سال ۱۴۰۱ با رشد تولید دو برابری همراه بوده است و در سبد محصولات تنوع زیادی را شاهد بودیم.


بیشتر بخوانید: واردات اتوبوس کارکرده به نام مردم به کام کاسبان تحریم


وی با تاکید بر اینکه برای اولین بار طراحی دو نوع موتور برقی را در دستور کار قرار دادیم، بیان داشت: این محصول دانش بنیان را برای اولین بار در داخل کشور و متناسب با نیاز بازار برنامه ریزی کرده ایم.

یازدهمین نمایشگاه خودرو کرمان از ۲۸ دی تا ۱ بهمن در محل نمایشگاه‌های کرمان برگزار شد و گروه بهمن در سالن اختصاصی مس میزبان بازدیدکنندگان بود.

منبع: خبر فوری
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ریزش یک میلیونی سکه ظرف یک روز

پاسخ احد آزادیخواه درباره ادعای ترور معاون وزیر صمت

قیمت دلار به ۴۸ هزار تومان می‌رسد؟

عشقی: رونق به بورس برمی گردد

هزینه نجومی یک شرکت در صندوق بازنشستگی

تقاضای آب بسته‌بندی در ایران کاهش یافت

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بورس

واکنش ظریف به ادعای حضورش در انتخابات مجلس

خودروی محبوب هیوندای ۶ میلیاردی شد

شیرینی جدایی ساپینتو برای ستاره استقلال!

قیمت خودروی شاهین صفر و کارکرده یکسان شد

احتمال گرم شدن زمین تا ۳ درجه سانتیگراد!

کاهش قیمت طلا مقطعی است؟

ایرانیان هر ثانیه چند پست در شبکه‌های اجتماعی می‌گذارند؟

مالیات برای مالکانی که ۱۰۰ خانه دارند!

نسخه نهایی لایحه حجاب منتشر شد+جزییات

احتمال رانش در ارتفاعات در پی فعالیت موج بارشی

کاهش ۱۷۵ میلیونی بسترن B۳۰

عکس سفید در سفید عادل فردوسی‌ پور!

شتر‌ها مار سمی را یک لقمه چپ می‌کنند! +فیلم

کف قیمت دلار چقدر است؟

به رونق بورس امیدوار باشیم؟

بهترین زمان خوردن ماست برای لاغری

اعلام اسامی ۱۰ شرکت هواپیمایی گرانفروش

کاهش قیمت مسکن واقعیت دارد؟

ستاره لیگ برتری توافقش با سپاهان را رد کرد+عکس

عکس/ رونمایی از وانت تارا محصول جدید ایران‌خودرو

چه کسانی مشمول دریافت یارانه دستمزد می‌شوند؟