تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱

سند راهبردی جهت توسعه گردشگری مناطق آزاد تدوین شود

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه با یکپارچگی و پیاده‌سازی الگوی حکمرانی درست تنها می‌توان به بازار گردشگری جهانی وصل شد، گفت: لازم است سند راهبردی توسعه مناطق آزاد تدوین شود.

گردشگری مناطق آزاد

اقتصاد۲۴- مرتضی رمضانی‌ گالشی با بیان اینکه فقدان این اسناد راهبردی در مناطق آزاد مشهود است، ادامه داد: ایجاد اسناد راهبردی در مناطق آزاد و اجرای آن راهی برای ایجاد زمینه‌های لازم جهت پیوستن به بازار گردشگری جهانی است.

وی ادامه داد: وجود سند جامع ویژه هر منطقه به تطبیق رفتار ذی‌نفعان با آن سند کمک می‌کند.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در مورد اینکه فلسفه ایجاد مناطق آزاد، کمک به ارزآوری و افزایش تولید ناخالص داخلی است، گفت: ایجاد زمینه‌های لازم برای احداث تاسیسات گردشگری، تفریحی و…، در جهت ارائه خدمات گردشگری مطلوب و ویژه در مناطق آزاد که مشابه آن در سرزمین اصلی وجود نداشته باشد، در کنار جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی کشور عزیزمان ایران به منظور ارائه خدمات کامل‌تر نسبت به کشور‌های همسایه، می‌تواند به عدم خروج مسافران و گردشگران از کشور و عدم خروج ارز از کشور کمک نماید.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش افزود: بیشترین گردشگران در منطقه آزاد کیش، گردشگر داخلی است و تلاش بر این است که نسبت به افزایش انگیزه سفر و جذب سرمایه‌گذار در جزیره کیش به‌منظور جلوگیری از خروج ارز از کشور با ایجاد بسته‌های تور ویژه و ارزان، اقدام شود.


بیشتر بخوانید: حلقه گمشده برنامه ریزی فرهنگی در منطقه آزاد چابهار


رمضانی‌ گفت: یکی از محور‌ها در نقشه جامع گردشگری، گردشگری مذهبی است که در کل کشور فرصتی خواهد بود برای معرفی هم‌زمان سنت‌های آیینی و مذهبی. باتوجه به اینکه هر ساله ستاد تسهیلات سفر‌های نوروزی در کل کشور بر‌اساس سیاست‌های تعریف شده در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فعالیت خود را آغاز می‌نماید، به طور قطع سیاست‌های مربوطه ابلاغ و در مناطق اجرا خواهد شد.

وی افزود: از آنجایی که در جزیره کیش باتوجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی، ساکنین و گردشگران تا پاسی از شب بیدار هستند و فعالیت‌های اجتماعی در جریان می‌باشد، احیای شب‌های جزیره راهی است برای مدیریت اقتصادی و مذهبی دو مقوله نوروز و رمضان. ماه مبارک رمضان در جزیره کیش با عنایت به توریستی بودن، همیشه شرایط این‌چنینی داشته، که خوشبختانه با تدابیر از قبل اندیشیده شده تاکنون مشکلاتی در بر نداشته است.

وی ادامه داد: توسعه گردشگری در مناطق آزاد، نه تنها تحولات سوء‌فرهنگی و کم‌اثر شدن فرهنگ اسلامی نخواهد داشت، بلکه کمک بزرگی در توانمند‌سازی جامعه محلی و بومی خواهد کرد. مناطق آزاد موجود در کشور عزیزمان ایران، هیچ‌گونه تعارض فرهنگی و اسلامی با جامعه محلی آن مناطق نداشته و کاملا در راستای فرهنگ اسلامی و قوانین حاکم در کشور عمل می‌نمایند و این موضوع هیچ‌گونه تعارضی ایجاد نخواهد کرد.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه در جزیره کیش، جامعه محلی جایگاه ویژه‌ای دارد، ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌ در بخش گردشگری، هدف، معرفی و ارتقاء فرهنگ و آداب و رسوم جامعه محلی و بومیان جزیره است.

وی گفت: تعاملات سیاسی، ارتقاء زیرساخت‌ها و استفاده از ظرفیت‌ها و مشوق‌های قانونی تاثیر بسزایی در جذب گردشگر خارجی دارد که با فعال نمودن محور‌های مختلف گردشگری اعم از سلامت، خانواده، خرید، ورزشی، تاریخی و… می‌توان آن را محقق نمود. در این راستا با شناسایی کشور‌های هدف، رایزنی‌های لازم با کشور‌های موردنظر انجام گردیده و تفاهم‌نامه‌هایی نیز منعقد گردیده که امید است بتوان نسبت به جذب گردشگر خارجی در جزیره کیش و کمک به ارزآوری بیشتر اقدام نمود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

حمله رژیم صهیونیستی به تهران/ شهادت جمعی از فرماندهان سپاه +عکس

عکس/ خلبان زن اسرائیلی اسیر شد

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

تصاویر خلبان اسرائیل پس از ساقط کردن جنگنده در زنجان

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

سازمان اطلاعات سپاه پیغام داد

عکس/ جلسه وزیر دفاع اسرائیل، رییس موساد و فرمانده ارتش اسرائیل برای بررسی حملات به ایران

فرماندهان ارشد نظامی که در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند چه کسانی بودند؟/ ۲۳ خرداد؛ نقطه عطفی در دکترین امنیتی ایران

عکس/ پیکر سرداران شهید باقری، حاجی زاده، سلامی و رشید

عکس/ کره شمالی در مقابل اسرائیل از ایران حمایت کرد

اینفوگرافی/ ۱۴ فرمانده ارشد نظامی ایران در لیست ترور اسراییل

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

هشدار انگلیس درباره خطرناک بودن تنگه هرمز و خلیج عمان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ استوری سردار آزمون در واکنش به حملات اسراییل

فیلم/ تل‌آویو خالی از سکنه شد

وزیر دفاع آمریکا: درهای مذاکره هنوز باز است

عکس منتسب به سردار قاآنی که خبرساز شد

تعطیلی تمام مدارس در اسرائیل

واکنش بابک زنجانی به حملات اسراییل علیه ایران

عذرخواهی وزارت میراث فرهنگی برای بنر شهادت علی شمخانی

عکس/ استوری جالب مجید واشقانی درباره ایران و ایرانی

عکس/ واکنش‌ خداداد عزیزی به حملات رژیم صهیونیستی

حمله به شرکت فولاد خوزستان تکذیب شد

اردوغان: حملات اسرائیل به ایران را محکوم می‌کنیم

عکس/ سردار قاآنی شهید شد؟

شهادت علی شمخانی تکذیب شد

عکس/ استوری مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به اتفاقات اخیر

بورس ۳ روز تعطیل شد

جزییات حمله اسرائیل به پارس جنوبی

انفجار در اطراف پادگان المهدی ارومیه

اعلام آمادگی ترامپ برای از سرگیری مذاکرات با ایران

فراجا: بازداشت ۱۶ متهم امنیتی مرتبط با حمایت رسانه‌ای از اسرائیل

فیلم/ خواجه آصف: هر گونه رابطه با اسرائیل باید قطع شود

تکذیب شایعه حمله به پتروشیمی شهید تندگویان

وزارت کشور: ممنوعیت تردد وانت و کامیون‌های بدون مجوز کذب است

فیلم/ شعار حیدر حیدر برخی مردم در میدان انقلاب تهران

حمله اسرائیل به فاز ۱۴ پارس جنوبی

عکس/ شهادت علی شمخانی تایید شد

هواپیمای نتانیاهو همچنان در آتن

انتقال اشیای موزه‌های فارس به مخازن امن

فیلم/ تصاویری از فاز ۱۴ کنگان پس از حمله اسرائیل

لغو رسمی نشست مذاکرات عمان

پزشکیان: پاسخ های بعدی ایران کوبنده‌تر خواهد بود

تهران پس از انفجار: تهران روز شنبه را چطور گذراند؟ + عکس

شهادت قهرمان بوکس لرستان به دست اسراییل

شهادت ۳۰ نیروی نظامی و یک نیروی هلال احمر در آذربایجان‌‌شرقی

ورودی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد

نقشه اسرائیل برای تکرار مرصاد در غرب ایران

انفجار در شیراز و آتش‌سوزی در اراضی کشاورزی

اظهارات جدید نتانیاهو در مورد ادامه حملات به ایران

فیلم/ حداد عادل: دولت و ملت ایران همواره متحد بوده‌اند

وضعیت تعطیلی بانک‌ها فردا اعلام شد

فیلم/ ایران نظارت‌های آژانس را متوقف می‌کند

انهدام ۳ فروند پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ‌ایلام

هشدار پادشاه اردن نسبت به تبعات حمله تل‌آویو به ایران

اطلاعیه فوری مترو: تغییر مسیر در خط یک

فیلم/ خشم مجری شبکه یک: تهدید بی‌سابقه علیه صهیونیست‌ها

مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به تعویق افتاد

رئیس‌جمهور چین: حملات اسرائیل به ایران باید متوقف شود

شهادت احسان اشراقی و دختر ۹ ساله‌اش

تاریخ برگزاری امتحانات این دانشگاه‌ها تغییر کرد

فیلم/ تماشای حملات موشکی ایران به رژیم اسرائیل در یک کافه لبنانی

حمایت قاطع مسکو از تهران