اقتصاد۲۴- فرشید پورحاجت در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین میافزاید: در این شرایط، ما هیچ برنامه مشخصی برای رفع اثر از این شرایط حاکم بر بازار مسکن مشاهده نمیکنیم و به نوعی میتوان گفت که فعالان بخش خصوصی یک مقدار دلنگران برای آینده بازار مسکن هستند.
این کارشناس بازار مسکن تصریح میکند: در بازار مسکن دو مولفه عرضه و تقاضا اثرگذار است و آنچه که مشخص است، اینکه قدرت نقدینگی مردم طی ماههای گذشته به شدت کاهش پیدا کرده و دسترسی مردم به خرید مسکن سخت شده است.
پورحاجت عنوان میکند: به نظر میرسد که باید تمهیدات ویژهای را دولت و مجلس برای این شرایط فراهم کند.
این کارشناس بازار مسکن در پاسخ به این پرسش که حتی اگر در بازار خریداری وجود نداشته باشد، احتمال افزایش بیشتر قیمتها وجود دارد؟ میگوید: بله، به نظر میرسد دولت خودش عزمی بر کنترل قیمتها یا سیاستگذاری مناسب برای مهار تورمی که در بازار وجود دارد، یا ندارد یا برنامهریزی نکرده است.
پورحاجت میافزاید: از سمت دیگر، سازندگان مسکن وقتی مسکن را گران تولید میکنند، به ناچار هم مجبور هستند گران در بازار عرضه کنند.
با توجه به روند روبه رشد شدید هزینه های روزمره زندگی مردم به زودی به جایی خواهیم رسید که مردم به سختی بتوانند شکم خود و خانواده را سیر کنند ودیگر کسی به خرید مسکن فکر نخواهد کرد . با این حال هرچقدر هم که مسکن گران شود چون خریداری وجود نخواهد داشت در اصل سرمایه گذار ضرر خواهد کرد چراکه سرمایه خود را در جایی بلوکه کرده که هیچ استفاده ای برایش ندارد و بقول معروف نمیتواند که از در و دیوار خانه گاز بزند و بخورد و ....
بنابر این من بر خلاف نظر این کارشناس محترم معتقدم که دوران تجارت مسکن و املاک در حال رسیدن به آخر خط میباشد و فروپاشی قیمت مسکن نزدیک است