تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

از بین بردن بوی بد بدن با روش‌های طبیعی

تابستان نزدیک است و یکی از مشکلات رایج افراد در این فصل عرق کردن زیاد بوده که باعث می‌شود بدن بوی ناخوشایندی بدهد. عرق کردن روش طبیعی بدن برای تنظیم دما است.

روش‌ های طبیعی از بین بردن بوی بد بدن

اقتصاد۲۴- بسیاری از افراد برای رفع بوی بد بدن از دئودرانت‌ها استفاده می‌کنند. اما تحقیقات نشان می‌دهند که این محصولات حاوی مواد شیمیایی هستند؛ بنابراین بهتر است به دنبال روش‌های ایمن‌تر برای رفع این مشکل باشید. در این مقاله تصمیم داریم این روش‌های مؤثر را به شما معرفی کنیم.

۱. روغن‌ها

بعضی از روغن‌ها خواصی دارند که با بوی بد بدن مبارزه می‌کنند. در ادامه چند نمونه از بهترین روغن‌ها را برای رفع بوی بد بدن به شما معرفی می‌کنیم.

روغن نارگیل

روغن نارگیل سرشار از اسیدلوریک است که باکتری‌های موجود در بدن را از بین می‌برد و از این طریق به رها شدن از بوی بد بدن کمک می‌کند. مقدار کمی از روغن نارگیل را روی نواحی از بدن بمالید که مستعد عرق کردن هستند.

روغن درخت چای

روغن درخت چای به دلیل اینکه یک ضدعفونی‌کننده است، می‌تواند باکتری‌ها و قارچ‌های روی پوست را از بین ببرد و از بروز دوباره‌ی بوی بد جلوگیری کند. یک کاسه‌ی کوچک بردارید و روغن درخت را با مقداری آب مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به‌طور مستقیم در زیربغل و سایر نواحی مستعد عرق کردن بمالید.


بیشتر بخوانید: عوارض خطرناک مالیدن چشم‌ها


روغن اسطوخودوس

روغن اسانسی اسطوخودوس از رشد باکتری‌های ایجادکننده‌ی بو جلوگیری می‌کند. نشاسته‌ی ذرت و جوش شیرین هم پوست را خشک نگه می‌دارند و از جمع شدن باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند. روغن اسانسی اسطوخودوس را با نشاسته‌ی ذرت و جوش شیرین مخلوط کنید و هر زمان که لازم شد، استفاده کنید.

روغن نعناع

نعناع خواص ضدباکتریایی دارد و به همین دلیل می‌تواند جایگزین خوبی برای دئودرانت‌ها باشد. روغن نارگیل هم خواص ضدباکتریایی دارد و به از بین بردن باکتری‌های موجود روی پوست کمک می‌کند. می‌توانید چند قطره روغن نعناع را به‌طور مستقیم در قسمت زیربغل خود بمالید یا آن را با آب مخلوط کرده و به زیربغلتان اسپری کنید.

۲. سرکه‌ سیب

سرکه‌ سیب طبیعت اسیدی دارد و به توانایی خود در از بین بردن و پیشگیری از شکل‌گیری باکتری‌ها شناخته می‌شود که این موضوع می‌تواند از بروز مجدد بوی بد بدن جلوگیری کند. مقداری سرکه‌ی سیب را با استفاده از پنبه به‌طور مستقیم به زیربغل و سایر نواحی بدن خود بمالید که مستعد عرق کردن هستند.

۳. چای شنبلیه

تخم شنبلیله خواص ضدباکتریایی دارد و جلوی پخش شدن هر نوع عفونت باکتریایی را می‌گیرد. باور بر این است که چای شنبلیله از طریق رفع علت ریشه‌ای، بوی بد بدن را به‌طور طبیعی برطرف می‌کند. می‌توانید این چای را هر روز صبح بنوشید تا بدنتان را سم‌زدایی کنید.

۴. دانه‌ رازیانه

بعضی از ترکیبات موجود در رازیانه به‌عنوان ملین عمل می‌کنند و می‌توانند در رفع بوی بد بدن اثرگذار باشند. هر روز صبح این مخلوط را مصرف کنید تا نتیجه‌ی دلخواه خود را بگیرید. دانه‌ی رازیانه‌ی له شده را به آب اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد. در صورت تمایل مقداری عسل به آن اضافه کرده و آن را نوش جان کنید.

۵.چای سبز

آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدتانیک موجود در چای سبز به رفع بوی بد بدن از درون کمک می‌کنند. استعمال موضعی چای سبز پوست را خشک نگه می‌دارد و باکتری‌ها را کنترل می‌کند. مصرف روزانه‌ی چای سبز تمام سموم بدن را از بین می‌برد. یک روز در میان از چای سبز استفاده‌ی موضعی کنید، چون استفاده‌ی روزانه می‌تواند بعضی انواع پوست را خیلی خشک کند. نوشیدن منظم از چای سبز با شکم خالی هم می‌تواند اثرات مثبتی در رفع بوی بد بدن داشته باشد.

۶. چای کیسه‌ای

تانن موجود در چای پوست را خشک نگه می‌دارد و از شکل‌گیری عرق جلوگیری می‌کند. می‌توانید از این روش خانگی دست‌کم سه بار در هفته استفاده کنید. آب را بجوشانید و چای کیسه را درون آب جوش قرار دهید. مخلوط به دست آمده را در وان حمام بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن دراز بکشید. همچنین می‌توانید آن را به‌طور مستقیم روی بدنتان بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بماند.

۷. جوش‌شیرین

جوش‌شیرین رطوبت را جذب کرده و به همین دلیل از شکل‌گیری عرق جلوگیری می‌کند. این ترکیب نه تنها باکتری‌های روی پوست را از بین می‌برد، بلکه بدن را هم قلیایی کرده و بوی بد بدن را خنثی می‌کند. از این روش خانگی چند بار در هفته استفاده کنید. پودر جوش‌شیرین را درون یک کاسه بریزید و با یک براش آن را به نواحی مستعد عرق کردن (مثل زیربغل) بمالید. پودر اضافی را از بدنتان پاک کنید.

۸. آب لیموترش

طبیعت اسیدی لیموترش سطح PH بدن را پایین می‌آورد و زنده ماندن باکتری‌ها را روی پوست دشوار می‌کند. می‌توانید برای رفع بوی بد بدن این روش را هر روز به کار ببرید. لیموترش را دو نیم کنید و آن را به‌طور مستقیم در قسمت زیربغلتان بمالید.

۹. آب گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی طبیعت اسیدی دارد و باکتری‌های پوست را از بین می‌برد. خاصیت قابض آن هم منافذ را کوچک می‌کند و تولید عرق را کاهش می‌دهد. می‌توانید برای رفع بوی بد بدن از این روش خانگی ۳ تا ۴ بار در هفته استفاده کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ مقداری آب گرم بریزید و آب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. زمانی که در حمام هستید، مخلوط را روی تمام بدنتان بریزید و اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند و بعد بشویید.

۱۰. گلاب

گلاب یک ترکیب قابض است و به همین دلیل اندازه‌ی منافذ پوست را کوچک می‌کند و تولید عرق را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، استفاده‌ی موضعی از آن باعث می‌شود بدنتان بوی خوبی بگیرد. یک کاسه بردارید و گلاب و سرکه‌ی سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط ایجاد شده را درون بطری اسپری بریزید و هر زمان که لازم شد آن را زیر بغل و سایر قسمت‌های بدنتان اسپری کنید.

۱۱. جعفری

قرن‌هاست که برگ‌های جعفری به خواص ضدبوی خود شناخته می‌شوند. باور بر این است که کلروفیل موجود در برگ‌های جعفری در رفع بوی بد بدن و دهان مؤثر است. آب جعفری را هر روز بنوشید تا بهترین نتایج را بگیرید. برگ‌های جعفری را به آب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بجوشد. مخلوط را از صافی رد کنید و آن را بنوشید.

۱۲. نشاسته‌ ذرت

خواص ضدباکتریایی نشاسته‌ی ذرت به کنترل باکتری‌ها کمک می‌کند. نشاسته‌ی ذرت همچنین پوست را خشک نگه می‌دارد و تولید عرق را کاهش می‌دهد. مقداری نشاسته‌ی ذرت را به زیر بغل و سایر نواحی مستعد عرق کردن بمالید. اجازه دهید ترکیب تا پایان روز روی بدنتان بماند.

۱۳. برگ چریش (Neem Leaves)

خواص ضدباکتریایی، ضدقارچی و ضدعفونی کننده‌ی گیاه چریش به از بین بردن باکتری‌های ایجادکننده‌ی بوی بد کمک می‌کنند. این گیاه همچنین تمام سموم درون بدن را از بین می‌برد و علت ریشه‌ای بوی بد را برطرف می‌کند. برگ‌های چریش را در آب بجوشانید. آن را از صافی رد کرده و به وان حمام اضافه کنید یا در حمام روی بدنتان بریزید.

۱۴. سیب‌زمینی

سیب‌زمینی هم یک ترکیب مفید دیگر در رفع بوی بد بدن است. سیب‌زمینی را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را به لایه‌های نازک برش بزنید. لایه‌های سیب‌زمینی را به زیربغلتان بمالید. اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. سپس زیر بغل خود را با آب بشویید.

علاوه بر روش‌های خانگی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، رعایت بهداشت و استحمام روزانه، رفع موهای زائد در نواحی مستعد عرق کردن، پوشیدن لباس‌های پنبه‌ای و خوردن مواد غذایی سالم هم در رفع بوی بد بدن مؤثر هستند. در ادامه به چند روش مفید دیگر اشاره می‌کنیم.

از دئودرانت‌های طبیعی و بدون آلومینیوم استفاده کنید.

هر روز دوش بگیرید.

به زیر بغل و سایر نواحی مستعد عرق کردن سرکه‌ی سیب بمالید.

کمتر غذاهای تند بخورید.

بدنتان را به‌طور مرتب از طریق مصرف چای سبز و چای شنبلیله سم‌زدایی کنید.

بوی بد بدن باعث می‌شود حسابی خجالت بکشیم و عزت نفسمان پایین بیاید. لازم نیست این شرایط را تحمل کنید. با استفاده از روش‌های خانگی، که اشاره کردیم، می‌توانید به رفع بوی بد بدن خود بپردازید.سعی کنید تا جایی که امکان دارد از دئودرانت‌ها استفاده نکنید، چون برای بدن مضر هستند.

 

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پاییز در کلیبر آذربایجان شرقی

عکس/ بازار فرش هزار رنگ و دیدنی شهر تبریز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم

سیستان و بلوچستان ارزان ترین استان کشور

آخرین عکس از چارلی چاپلین ۲ ماه قبل مرگش

اینفوگرافی/ محبوب‌ترین برند‌های موبایل در جهان

واردات دوباره گوشت قرمز تنظیم بازاری از افریقا

بی‌محلی دلار آزاد به افزایش نرخ نیما

واکنش فوری وزیر کار به حذف یارانه‌ها

مشترکان پر مصرف گاز نقره داغ می‌شوند

بهای نفت در بازار جهانی افزایشی شد

خاموشی‌های بخش خانگی کمتر خواهد شد

طلا باز هم اوج گرفت

اعلام زمان تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن

فیلم/ سرلشکر سلامی: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیرم

تصویری وحشتناک از برخورد موتورسوار با عابرپیاده!

با ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسبی فیلترینگ چه کارهایی می‌توان کرد؟/ کاسبان فیلترینگ؛ تراژدی میلیاردی در سایه سیاست‌های محدودکننده!

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ماجرای دختر علوم و تحقیقات

واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

عکس/ حرکت زیبای رسول خادم به مناسبت روز مرد

بیانیه ایران درباره قطعنامه شورای حکام

عکس / ابعادِ دم هواپیمای لجستیک سی۵

عکسی متفاوت از مسعود پزشکیان در سیستان و بلوچستان

عکس/ استوری سیدحسین حسینی برای امیر قلعه‌نویی

عکس/ آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی

فیلم/ جشن تولد امیر قلعه نویی در کنار پسرش

فیلم/ حضور پزشکیان در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی

آزمایش HIV محرمانه و رایگان است

عکس/ عیدی و پاداش کارگران ۳۰ سال پیش

چرا علیرضا بیرانوند افت کرد؟

کدام کشورها به قطعنامه علیه ایران رأی مثبت دادند؟

واکنش سازمان ملل به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

احتمال نیمکت نشینی علیرضا بیرانوند

عکس/ استوری مسعود ریگی برای هواداران پرسپولیس

فیلم/ برف روبی در گردنه عسل‌کشان کوهرنگ

قیمت بیت کوین ترمز برید

پیش بینی قیمت خودرو در هفته ابتدایی آذر