تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

شایع ترین سرطان در مردان

رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: نرخ سرطان در ایران، ۱۵۸ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور است.
رضا ملک زاده
اقتصاد24 - رضا ملک زاده، ظهر دوشنبه در نشست خبری هفته سلامت گوارش و کبد، اظهارداشت: در یکی دو سال اخیر توانسته‌ایم نظام ثبت کامل سرطان در ایران را برقرار کنیم.

رئیس هفته سلامت گوارش، گفت: آخرین گزارش مربوط به سال ۹۳ است که نشان می‌دهد در یک سال، ۱۱۲ هزار مورد سرطان در کشور ثبت شده است.

ملک زاده با اشاره به نرخ سرطان در ایران، افزود: در حال حاضر شاهد هستیم که ۱۵۸ مورد انواع سرطان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور است.

وی با عنوان این مطلب که سرطان‌های دستگاه گوارش ۲۷ درصد انواع سرطان‌ها را در کشور شامل می‌شوند، ادامه داد: در مردان، سرطان معده همچنان شایع‌ترین سرطان است که البته شیوع آن در سال‌های اخیر افزایش نداشته است.

ملک زاده همچنین به کاهش شیوع سرطان مری در کشور اشاره کرد و گفت: میزان شیوع سرطان مری در ایران، به یک پنجم کاهش یافته است که مهم‌ترین دلیل آن، بهبود شرایط زندگی مردم بوده است.

رئیس هفته سلامت گوارش، از تریاک به عنوان عامل سرطانزا نام برد و افزود: با توجه به اینکه ۱۰ درصد جمعیت بالای ۴۰ سال در کشور به صورت تفننی و مستمر از تریاک استفاده می‌کنند، میزان سرطانزایی این ماده مخدر بسیار بالاتر از تنباکو است.

وی ادامه داد: این مسئله در شواهد علمی کاملاً محرز شده است و قرار است سازمان جهانی بهداشت نیز، به زودی بیانیه‌ای در همین ارتباط منتشر کند و تریاک به عنوان عامل سرطانزایی شناخته شود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار