تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲

قیمت جدید محصولات ایران خودرو‌ اعلام شد

دنا پلاس اتوماتیک به‌عنوان گران‌ترین خودرو داخلی از این به بعد در کارخانه ۵۵۰ میلیون فروخته می‌شود

ایران خودرو‌
اقتصاد۲۴- قیمت جدید محصولات ایرانخودرو توسط شورای رقابت اعلام شد و حالا می‌دانیم گران‌ترین خودرو داخلی در کارخانه تقریبا ۵۵۰ میلیون فروخته می‌شود. منظورمان دنا پلاس اتوماتیک است که از الان به بعد در نمایندگی‌های فروش ایرانخودرو به‌جای ۵۴۴، نزدیک ۵۵۰ میلیون فروخته می‌شود. آن طرف پژو پارس سال که با کناررفتن ۲۰۶ رسما به ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو تبدیل شده، نسبت به فروردین امسال افزایش قیمت ۱۶ میلیونی را تجربه می‌کند و ایرانخودرو از متقاضیان آن ۲۷۳ میلیون تومان می‌گیرد.

قیمت جدید محصولات ایرانخودرو درحالی توسط شورای رقابت اعلام و منتشر شده که از ۲۸ محصول حاضر در این فهرست، ۲۵ محصول درمقایسه با فروردین امسال حداقل ۴۰۰ هزار تومان و نهایتا ۴۶ میلیون تومان گران شدند و آن طرف ارزش سه مدل از محصولات این کارخانه بین شش تا ۴۴ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است.

دنا پلاس توربو جوانان بیشترین رشد قیمت را در فهرست جدید شورای رقابت تجربه کرده است. طبق این فهرست قیمت دنا پلاس توربو جوانان معادل ۴۶ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان بیشتر شده که البته تا الان قیمت دنا پلاس توربو جوانان در کارخانه اعلام نشده و دقیقا معلوم نیست این رقم تقریبا ۴۶ میلیونی به کدام قیمت قبلی اضافه می‌شود. بعد از دنا پلاس جوانان، بیشترین رشد قیمت را برای مدل‌هایی مثل تارا اتوماتیک و پژو ۲۰۷ دستی پانوراما شاهد هستیم.

قیمت تارا اتوماتیک در کارخانه با افزایش ۳۴ میلیون و تقریبا ۴۵۰ هزار تومانی به حدود ۵۲۵ میلیون رسیده است. محصولی که بعد از افزایش قیمتی که در هفته آخر فروردین شاهد بودیم، قیمتش به ۴۹۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده بود. پژو ۲۰۷ دستی پانوراما یا همان سقف‌شیشه‌ای هم که تا قبل از انتشار فهرست جدید شورای رقابت، در کارخانه ۳۴۳ میلیون و ۴۱۵ هزار تومان فروخته می‌شد، حالا با جهش قیمت ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی، نزدیک ۳۷۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.


بیشتر بخوانید: پشت پرده یک اتفاق عجیب در بازار خودرو


سورن پلاس گازسوز، اما کمترین افزایش قیمت را تجربه می‌کند. مدلی که با تصمیم شورای رقابت قیمتش از ۳۷۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به ۳۷۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده و فقط ۳۹۰ هزار تومان بیشتر شده است. اما همزمان با رشد قیمت ۲۵ محصول ایرانخودرو، سه محصول از این کارخانه بین شش تا حدود ۴۴ میلیون ارزان شدند.

دنا پلاس رینگ فولادی بیشتر از سایر محصولات ایرانخودرو ارزان شده است. در فهرست محصولات ایرانخودرو که در سایت این خودروساز منتشر شده، چیزی به اسم دنا پلاس با رینگ فولادی وجود ندارد، اما اگر منظور از دنا پلاس رینگ فولادی همان دنا پلاس تیپ یک باشد، آنوقت قیمت دنا پلاس دستی در کارخانه به ٢٨١ میلیون تومان می‌رسد.

قیمت پژو ۲۰۷ با موتور TU ۳ حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تنزل پیدا کرده است. اگر رقمی که قبلا خود ایرانخودرو به عنوان قیمت پژو ۲۰۷ با موتور TU ۳ اعلام کرده را ملاک قرار بدهیم، آنوقت قیمت جدید پژو ۲۰۷ با موتور TU ۳ در کارخانه به حدود ۳۱۳ میلیون تومان می‌رسد. خرداد امسال اولین مرحله فروش ۲۰۷ با موتور TU ۳ با قیمت تقریبی ۳۲۳ میلیون تومان کلید خورد.

پژو ۲۰۷ دستی یکی دیگر از مدل‌هایی است که با انتشار فهرست جدید شورای رقابت، قیمت آن کاهش پیدا کرده است. قرار است از این به بعد قیمت پژو ۲۰۷ دستی در کارخانه حدود ۳۱۲ میلیون تومان باشد. چون تا قبل از تصمیم جدید شورای رقابت، ایرانخودرو پژو ۲۰۷ دستی را نزدیک ۳۱۸ میلیون تومان عرضه می‌کرد.

دنا پلاس اتوماتیک با وجود افزایش هفت درصدی قیمت تارا اتوماتیک همچنان گران‌ترین سواری داخلی در کارخانه است. چون همزمان با رشد ۳۴ میلیونی قیمت تارا اتوماتیک، شش میلیون تومان به قیمت دنا پلاس اتوماتیک در کارخانه اضافه شده است و حالا خرید این محصول از ایرانخودرو، حدود ۵۵۰ میلیون تومان آب می‌خورد.

تارا اتوماتیک از این لحاظ جایگاه دوم را دراختیار دارد و با قیمت تقریبی ۵۲۵ میلیون تومان دومین خودرو گرانقیمت داخلی در کارخانه به‌حساب می‌آید. از طرفی حدود ۱۸ میلیون تومان به قیمت دنا پلاس شش‌دنده در کارخانه اضافه شده و حالا این محصول با قیمت ۴۶۶ میلیون تومان سومین خودرو گرانقیمت داخلی در نمایندگی است. پژو ۲۰۷ اتوماتیک MC هم که تا الان معادل تقریبا ۴۱۷ میلیون تومان در کارخانه قیمت داشت، از خرداد امسال به بعد در نمایندگی‌های ایرانخودرو نزدیک ۴۲۳ میلیون تومان فروخته می‌شود و یکی دیگر از مدل‌های گرانقیمت داخلی است.

پژو پارس سال با کنار رفتن ۲۰۶ از خط تولید ایرانخودرو، ارزان‌ترین سواری این کارخانه لقب می‌گیرد. بعد از ماجرای افزایش قیمت محصولات ایرانخودرو در فروردین امسال، قیمت پژو پارس سال برای خریداران به ۲۵۷ میلیون تومان رسید. حالا شورای رقابت مجوز افزایش ۱۶ میلیونی قیمت پژو پارس سال را صادر کرده و ارزش این محصول به‌عنوان ارزان‌ترین سواری ایرانخودرو در کارخانه به ۲۷۳ میلیون تومان می‌رسد.

قیمت پژو پارس TU ۵ در کارخانه تا قبل از اعلام فهرست جدید، ۲۷۳ میلیون تومان و این یکی با افزایش قیمت ۱۸ میلیون تومانی، از این به بعد کمی بیش از ۲۹۱ میلیون فروخته می‌شود. قیمت پژو پارس سال سفارشی (با موتور XUP ۷) هم با رشد ۱۳ میلیون تومانی به ۳۰۱ میلیون تومان می‌رسد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست عاشقانه زن و شوهر ایرانی عهد قاجار

لیست قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز شنبه ۳ آذر

تصویری از مرداب زیبای بندرانزلی در دوره قاجار

فرماندار بندر انزلی برکنار شد

فیلم/ شدت تخریب زیاد حمله بامدادی اسرائیل به محله البساطه بیروت

کاری که مهدی تارتار با تراکتوری‌ها کرد

عکس/ تفریحات لاکچری مهدی قایدی در کوه‌های آلپ

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است