تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸

عارف کاندیدای رقابت با لاریجانی شد

از چند روز پیش زمزمه خیز عارف برای کرسی ریاست به گوش می‌رسید تا اینکه در نهایت در جلسه امروز صبح امیدی‌ها تصمیم برای آخرین انتخابات هیات رییسه گرفته شد و عارف آماده رقابت با لاریجانی شد.
محمدرضا عارف 5
اقتصاد24 - قرار بود صبح شنبه امیدی‌ها آخرین بررسی‌هایشان را برای انتخابات گزینه های آخرین هیات رئیسه مجلس دهم انجام دهند و تصمیم نهایی را برای انتخابات فردا بگیرند.

تصمیم بر سر اینکه آیا باید مستقل وارد گود انتخابات شوند یا امسال هم بخت خود را برای تصاحب کرسی ریاست آزمایش نکنند. نهایتا تصمیم فراکسیون امید بر رقابت عارف با لاریجانی قرار گرفت.

امیدی‌ها که صبح امروز با دستور کار تعیین لیست انتخابات هیئت رئیسه قوه مقننه تشکیل جلسه داده بودند طبق رای گیری که در این جلسه برای انتخاب ریاست مجلس انجام شد محمدرضا عارف را به عنوان کاندید این فراکسیون برای صندلی ریاست مجلس انتخاب کردند.

البته این رای‌گیری همچنان برای کرسی‌های دیگر ادامه دارد و باید دید آیا در این انتخابات همچنان فراکسیون امید برای زنان و اهل سنت کرسی در نظر می‌گیرد.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار