تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲

یزدان‌دوست: ۷ اقدام مهم بیمه ملت برای ۴ برابر شدن سود ۱۴۰۱

مدیرعامل بیمه ملت جذب پرتفوی سودآور، عدم تمدید قرارداد‌های زیان‌ده، مدیریت ریسک، پرهیز از نرخ شکنی، توسعه فروش در بازار‌های خرد، ورود به بازار‌های جدید و حرکت به سمت پیاده‌سازی مبانی تحول دیجیتال را ۷ اقدام مهم شرکت در جهت ۴ برابر شدن سود سال ۱۴۰۱ عنوان کرد.

یزدان‌دوست: ۷ اقدام مهم بیمه ملت برای ۴ برابر شدن سود ۱۴۰۱

اقتصاد۲۴- علیرضا یزدان دوست در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت گفت: شرکت بیمه ملت در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۲ هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده و حدود ۲۲ هزار میلیارد ریال خسارت پرداختی شرکت در این بازه زمانی است.

مدیرعامل بیمه ملت با اشاره به مشکلات حوزه درمان کشور و افزایش بی‌رویه تعرفه‌های درمانی، عنوان کرد: استراتژی شرکت در خصوص حوزه درمان بر این اساس است که پرتفوی درمان در جمع سبد پرتفویی شرکت کاهش یابد، لذا این بخش از ۲۲ درصد در سال ۱۴۰۰ به حدود ۱۴/۸ درصد در سال ۱۴۰۱ رسید که ناشی از عملکرد شرکت در حوزه جذب حداقلی پرتفو‌های درمان بوده است.

یزدان‌دوست با بررسی مجموع حق بیمه حوزه ثالث و درمان و ضریب خسارت بالای این دو رشته در صنعت بیمه، اعلام کرد: سهم این دو رشته در صنعت بیمه برای سال ۱۴۰۰ برابر با ۵۸ درصد بوده و در سال ۱۴۰۱ به ۶۲ درصد افزایش یافته است، ولی در سبد بیمه‌ای شرکت بیمه ملت، جمع این دو رشته برای سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود میانگین ۴۶ درصد باقی مانده است.

مدیرعامل بیمه ملت در بررسی رشته‌های سودآور یا رشته‌های مورد تاکید بیمه مرکزی جمهوری اسلامی برای تقویت آن رشته‌ها، گفت: طبق اعلام نهاد ناظر بر تقویت حوزه‌های اعلام شده، آمار بیمه ملت در رشته زندگی از ۱۳/۴ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۵/۱ درصد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است و در حوزه اتکایی نیز که بر تقویت آن تاکید شده، سهم این بخش در پرتفوی شرکت از ۱۱/۸ درصد به ۱۲/۶ درصد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

یزدان دوست با بررسی رشد خسارت پرداختی بیمه ملت و افزایش نسبت و ضریب خسارت در مقایسه با سال ۱۴۰۰ که ناشی از قرارداد‌های منعقد شده در سال ۱۴۰۰ و به تبع آن افزایش ضریب خسارت در سال ۱۴۰۱ بوده، بیان داشت: بخش زیادی از تعهدات این قرارداد‌ها در سال ۱۴۰۱ پرداخت شد و در مواردی که قرارداد‌ها زیان‌ده بودند، تمدید مجدد قرارداد انجام نشد. همچنین توانستیم در سال ۱۴۰۱، نسبت خسارت شرکت را به حدود ۶۹ درصد در پایان سال برسانیم و این نسبت در پایان خرداد ۱۴۰۲ به حدود ۵۶ درصد تقلیل پیدا کرده است. به عبارتی ضریب خسارت بیمه ملت در سال ۱۴۰۱ پایین‌تر از میانگین ۷ سال گذشته است.

یزدان‌دوست اعلام کرد: یکی از مهمترین دستاورد‌های شرکت در پایان سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف زمین کیش بود. به هرحال پس از گذشت حدود یک دهه تکلیف زمین کیش با مساحت ۳۰ هزار متر مربع با ارزش افزوده مناسب، مشخص شد و پروانه ساختمانی مجموعه تجاری، اقامتی و خدماتی «کامتینا» اوایل بهمن ماه اخذ و عملیات اجرایی احداث این مجموعه عظیم و ارزشمند آغاز شد. تاکنون طراحی نقشه‌های پروژه، عملیات خاک برداری، حصارکشی و ساخت تابلو‌های تبلیغاتی انجام شده و اجرای فونداسیون در مرحله بعدی قرار دارد.

مدیرعامل بیمه ملت به رشد ۳۰ درصدی خرده فروشی بیمه‌نامه و نیز رشد ۴۵ درصدی حق بیمه صادره نمایندگان تخصصی بیمه عمر، کسب مجوز‌های قبولی اتکایی خارج از کشور و مجوز انتشار اوراق بهادار اتکایی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: محصولات جدیدی را در سال ۱۴۰۱ به بازار عرضه کردیم که شامل بیمه سایبری، بیمه مسئولیت مدنی دوچرخه سواران، طرح جامع مراکز آموزشی و مهد کودک‌ها، بیمه مسئولیت حرفه‌ای مدیران و همچنین بیمه‌نامه بدنه موتور سیکلت بوده است.

وی گفت: توسعه شبکه فروش و شعب شرکت در دستور کار بوده که در سال ۱۴۰۱ راه اندازی شعب کرمان و البرز به منظور ارائه خدمات مناسب‌تر اتفاق افتاد و در حال حاضر نیز در استان‌های تهران مرکز، تهران غرب و تخصصی اتومبیل، ۳ شعبه فعال داریم و همچنین در استان‌های فارس، خراسان رضوی، گیلان، خوزستان، یزد، آذرباریجان شرقی، مازندران، کرمان، کرمانشاه و البرز نیز حضور فعال شعبه محور داریم. البته در سال جاری نیز دو شعبه دیگر در استان‌های آذربایجان غربی و هرمزگان تاسیس شده است.

یزدان دوست در پایان اهم برنامه‌های سال ۱۴۰۲ را شامل مدیریت منابع مالی و وجوه نقد سازمان، سرمایه گذاری در حوزه‌های سودآوری، پیگیری وصول مطالبات از بیمه‌گران و بیمه‌گزاران و کاهش مطالبات معوق، ارتقای نرم افزار حسابداری شرکت و افزایش امکانات گزارش‌گیری، پیگیری وصول مطالبات از نمایندگان، توسعه باشگاه مشتریان، طراحی و عرضه بیمه‌نامه‌های جدید متناسب با نیاز گروه‌های بازار و اصناف، تقویت کمی و کیفی کانال‌های فروش و توسعه کمی و کیفی شعب، برنامه‌ریزی در جهت حفظ مشتریان فعلی، سهامداری و توسعه مشتریان جدید، پیگیری مراحل اجرایی پروژه زمین کیش و نیز پیگیری تجمیع ساختمان ستادی شرکت به منظور مولدسازی دارایی‌ها عنوان کرد.

منبع:روابط عمومی بیمه ملت

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

حقوق بهمن بازنشستگان تامین اجتماعی واریز شد؟

وضعیت فعلی، منتفی‌کننده مذاکره ایران و آمریکا نیست/ تحریم‌ها، تاب‌آوری اقتصادی و اجتماعی ایران را کاهش داده است

روایت خانواده و دوستان دانشجوی به قتل رسیده دانشگاه تهران؛ امیر‌محمد رتبه ۸۰۰ کنکور در روستایی درس خواند که تنها ۴ دانش‌آموز داشت

خاورمیانه و ایران در انتظار سرمای شدید

فیلم/حمله امیرحسین ثابتی این بار همتی به جای ظریف

سبد معیشت کارگران به بیش از ۴۰ میلیون تومان رسید/ امیدواری نماینده کارگران به تعامل با شرکای اجتماعی در تعیین مزد ۱۴۰۴

اتفاق عجیب در بازار طلا و سکه؛ قیمت سکه ۶۰ میلیون تومان می‌‎‌شود؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه شامی منجیلی؛ غذای اصیل و خوشمزه شمالی

بهترین راهکار برای رهایی از کبد چرب

عکس/تیپ ساحلی پردیس احمدیه در هند جلب‌توجه کرد

مشکلات رایج در لپ‌ تاپ چیست و چگونه حل می‌شوند؟

عکس/زوج طناز سینمای ایران در یک قاب عاشقانه

محرک‌های افزایشی شاخص بورس از بین رفته‌اند/ هفته منفی و متعادل در انتظار بازار سرمایه

این نان قند خون‌تان را کاهش می‌دهد

پرهیز از طمع به اموال دیگران، ثروتی حاضر و نقد!

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد