تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸
ستارگانی امیدوار به دعوت

لیست جدید تیم ملی؛ درهایی که گشوده می‌شود

لیست جدید تیم ملی قرار است به زودی اعلام شود.
مارک ویلموتس
اقتصاد24 - مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی تیم ملی در نهایت روز گذشته به طور رسمی و با امضای قراردادی سه ساله هدایت تیم ملی ایران را برعهده گرفت. ایرانی که پس از حذف در مرحله نیمه نهایی جام ملت های آسیا سرمربی نداشت و حالا پس از چند ماه صاحب سرمربی شده است.

ویلموتس که حالا جانشین کارلوس کی روش است، در اولین ماموریت خود روی نیمکت تیم ملی، باید ایران را برای دو بازی تدارکاتی آماده کند. بازی هایی مقابل تیم ملی سوریه در ورزشگاه آزادی و مقابل تیم ملی کره جنوبی در سئول. دیدارهایی که قطعا محک خوبی برای ارزیابی مربی بلژیکی در شروع کار خواهد بود.

تمرینات تیم ملی هم برای این دو دیدار دوستانه قرار است از روز شنبه آغاز شود اما پیش از آن، لیست ملی پوشان برای حضور در اردو اعلام خواهد شد.

لیستی که خیلی ها منتظرند تا اسم خود را در آن ببینند. همان هایی که در سال های حضور کی روش در تیم ملی هر کدام بنا به دلایلی در لیست سرمربی تیم ملی جایی نداشتند و حالا امیدوارند تا با تغییر سکان دار، یک بار دیگر بتوانند پیراهن سفید تیم ملی را بر تن خود ببینند.

دروازه‌بان‌های استقلال و آقای گل پرسپولیس در اول صف

طی این سال های اخیر استقلال همواره دروازه بان های آماده ای داشته است. دروازه بانانی که هرچقدر در تیم باشگاهی شان عملکرد خوبی داشتند، جایی در ذهن کی روش برای حفاظت از قفس توری تیم ملی برای آن ها نبود.

داستان سید مهدی رحمتی که داستانی قدیمی است. او با انتخاب خود در سال 91 از تیم ملی کنار رفت و کی روش هم دیگر هرگز حاضر نشد تا او را به تیم ملی دعوت کند و ترجیح داد روی گزینه هایی ولو با کیفیت پایین تر ریسک کند اما اصل مقابله با بازیکن سالاری اش را زیر پا نگذارد.

رحمتی اما هنوز رویای حضور در تیم ملی را فراموش نکرده. او در مصاحبه ای که چند ماه پیش با عادل فردوسی پور در برنامه 90 داشت گفت که حتی ممکن است در چهل سالگی بتواند پیراهن تیم ملی را بپوشد. این یعنی رحمتی هنوز به پیراهن تیم ملی چشم دارد و امیدوار است که در دوران سرمربی جدید بتواند یک بار دیگر به دروازه ای که سال هاست از آن دور مانده برگردد و این قطعا بزرگترین انگیزه کاپیتان استقلال برای ادامه دادن دوران فوتبالی خویش و حتی ماندن در استقلال است.

رقیب سید مهدی رحمتی در دروازه استقلال اما داستانی متفاوت دارد. سید حسین حسینی پارسال پدیده دروازه بانی ایران لقب گرفت و با بیش از 800 دقیقه گل نخوردن توانست رکورد کلین شیت ایران را جا به جا کند.او که به ویژه در نیم فصل دوم دروازه بان ثابت و ستاره تیم شفر بود، انتظار داشت که در پایان فصل جزو مسافران جام جهانی باشد اما کی روش در میان تعجب همگان روی نام او قلم قرمز کشید و حسینی را با خود به روسیه نبرد. این اتفاق درست برای جام ملت ها هم رخ داد و دروازه بان جوان استقلال بازهم جایی در لیست نهایی تیم ملی نداشت. حالا حسینی امیدوار است که با تغییر سرمربی او هم بتواند جایی در بین سه دروازه بان مورد نظر ویلموتس داشته باشد.

دیگر چشم انتظار لیست سرمربی جدید علی علیپور است. بهترین گلزن ایرانی لیگ و ستاره پرسپولیسی ها در یکی دو فصل گذشته که با گل هایی که برای این تیم به ثمر رساند از اصلی ترین عوامل قهرمانی پرسپولیسی ها در لیگ برتر بود، حالا منتظر است تا اعتماد مارک ویلموتس را به خود جلب کند. علیپور که در دوران حضور کی روش همواره در سایه لژیونر های خط حمله قرار داشت و به تیم ملی دعوت نمی شد، حالا امیدوار است تا در دوران افت مهاجمانی مثل کریم انصاری فرد،کاوه رضایی و مهدی طارمی بتواند زیر نظر ویلموتس حضور در تیم ملی را تجربه کند.

به جز این نفرات قطعا بازیکنان دیگری هم هستند که با درخشش در لیگ، چشم انتظار دیده شدن از سوی کادرفنی تیم ملی هستند. تیم ملی ای که سرمربی اش در اولین کنفرانس خبری اش در ایران با صراحت گفت:« ما تمامی بازیکنان لیگ را رصد می کنیم و درهای تیم ملی به روی همه باز است و این گونه نیست که فقط لژیونرها در خدمت تیم ملی باشند و تیم ملی برای آنها باشد.»
منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد