اقتصاد۲۴- حالا اگر کرفس را با چند سبزی دیگر مثل پیازچه، خیارشور و جعفری مخلوط کنید سالاد خوشمزهای حاصل میشود که این ترکیب با اضافه کردن مرغ کامل کامل میشود.
یک عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
۳ ساقه کرفس
یک پیمانه جعفری ساطوری معادل یک دسته کوچک
یک دسته کوچک پیازچه
یک پیمانه خیارشور
۲ قس آبلیمو
۳ قس سس ماست
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: ۱۰ ماده انرژی بخش برای تقویت استخوانها
۱. سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آنقدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بیآب شود. بعد از پختن، ظرف را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، بعد استخوان آن را جدا کرده و شروع به خرد کردن به شکل نگینی کنید.
۲. ساقههای کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچهها را پاک کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شکل حلقهحلقه نازک خرد کنید.
۳. خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفریها را هم ساطوری ریز خرد کنید. حالا یک کاسه بزرگ آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزهدار و خنک شود سپس سرو کنید.
کرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتری به سالاد میدهد، پس بهتر است از ساقههای مرکزی و مغز کرفس استفاده کنید.
اگر رژیم سفت و سختی ندارید و دکتر به شما مجوز خوردن کمی سس مایونز را میدهد به جای سس ماست، سس مایونز بریزید.