تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

سیگنال امیدوار کننده به بورس/ پیش بینی بازار سهام

افت دیروز، شاخص کل بورس تهران را یک قدم دیگر به محدوده حمایتی نزدیک کرد. البته هنوز مشخص نیست شاخص با رسیدن به این محدوده حمایتی واکنش مثبت نشان دهد یا خیر.

سیگنال امیدوار کننده به بورس/ پیش بینی بازار سهام

اقتصاد ۲۴- وضعیت بورس تهران همچنان منفی است. شاخص کل دیروز نیم درصد افت کرد و شاخص هم وزن نیز وضعیتی مشابه داشت. اما تنها نکته امیدوارکننده درمورد بورس این است که شاخص کل به محدوده حمایتی نزدیک می‌شود.

در حال حاضر شاخص کل بورس به عدد یک میلیون و ۳۶۷ هزار واحد رسیده و در محدوده یک میلیون ۳۵۰ الی ۳۶۰ هزار واحد، یک حمایت قوی وجود دارد که تحلیلگران تکنیکال امیدوارند شاخص به آن واکنش مثبت نشان دهد.

درصورتی که شاخص به این محدوده واکنش مثبت داشته باشد، می‌توان برای بورس آغاز یک دوره رشد محدود را متصور بود که البته این رشد با چیزی که برخی از سهامداران حقیقی تصور می‌کنند، متفاوت است. چراکه برخی از فعالان بورس تصور می‌کنند منظور از رشد، بازگشت شاخص کل به محدوده ۲ میلیون واحد است، اما شاخص برای رسیدن به این محدوده کار بسیار سختی دارد و فعلا هم محرک‌های لازم برای وقوع چنین رخداد مشاهده نشده اند.


بیشتر بخوانید: گارد اصلاحی بازار سرمایه در واکنش به اخبار سیاسی/ خطای محاسباتی در آمار‌های اعلامی خروج پول حقیقی


ارزش معاملات بهبود یافت

با این حساب می‌توان به مثبت شدن شاخص‌ها طی چند روز آینده امیدوار بود که البته شاخص می‌تواند یک واکنش مثبت موقت به حمایت خود داشته باشد و دوباره ریزش را از سر بگیرد، یا اینکه واکنش مثبت نشان دهد و برای مدتی طولانی از جایی که در حال حاضر در آن قرار دارد، بالاتر برود.

دیروز ارزش معاملات خرد بورس تهران تهران نسبت به روز دوشنبه رشدی ۱۰ درصدی داشت و تا سطح ۲۴۰۰ میلیارد تومان بالا رفت. این رخداد خوبی محسوب می‌شود، اما تنها یک روز افزایش ارزش معاملات، به خودی خود ارزشی ندارد و این افزایش ارزش معاملات باید ادامه دار باشد.

در انتظار واکنش مثبت شاخص به محدوده حمایتی

ضمن اینکه زمانی که ارزش معاملات تا سطوح پایینی افت می‌کند، معمولا چند روز بعد از آن با یک رشد جزئی در ارزش معاملات مواجه هستیم که فعلا هم در چنین شرایطی قرار داریم.

دیروز همچنین حدود ۱۶۰ میلیارد تومان پول حقیقی‌ها نیز از بازار خارج شده که این نیز سیگنالی برای ادامه دار بودن شرایط رکودی فعلی است.

با این شرایط چشم انداز فعلی بورس، واکنش شاخص کل به محدوده حمایتی است که احتمالا یک حرکت رو به بالا را در این محدوده شاهد خواهیم بود. اما اینکه حرکت رو به بالای بازار از همین امروز آغاز شود یا چند روز دیگر، فعلا مشخص نیست.

منبع: اقتصاد نیوز
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۲
کف دلار همان قیمت ۴۹ هزار تومان بوده و دلار دیگه بیشتر از این امکان کاهش پیدا نخواهد کرد . ممکن است موقت و خیلی کوتاه دولت هزار الی ۲ هزار تومان قیمت دلار را کاهش دهد برای اینکه دلارهای خانگی را جمع آوری نماید ولی به زودی دلار بالای ۵۰ هزار رفته و چه ضرر و زیانی کردند فروشندگان بورس و فرابورس کهدسهام ارزشمند خودشان را مفت و مجانی رد کردند. شنیده ها حکایت از آن دارد که تیم اقتصادی کشور قرار هست پول های آزاد شده را به بازار سرمایه تزریق نمایند تا بورس که در واقع موتور محرکه ی اقتصاد کشور هست رونق بگیرد و چرخ اقتصاد کشور به گردش در آید.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سعید سحرخیزان به یک شرط استقلالی می‌شود

عکس/ جدیدترین عکس الهام حمیدی

تمام سرنشینان هواپیمای هندی جان باختند

اینفوگرافی/ رتبه ایران در شاخص تاب‌آوری جهانی

فعال‌سازی اینترنت استارلینک برای گوشی‌های آیفون

برداشت گل‌گاوزبان در روستای آغوزبن کندسر

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت روز زعفران + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

طبل جنگ در خاورمیانه؛ آیا توافق با امریکا از دست رفته و جنگ نزدیک است؟ / نشانه‌های درگیری نظامی ظاهر شد

ماجرای قتل هولناک یک دختر افغان در پاکدشت تهران چه بود؟

اینفوگرافی/ اگر در آسانسور گیر کردیم چیکار کنیم؟

عارف آقاسی استقلالی شد+ عکس

فیلم/ تجمع دلواپسان در حمایت از کاظم صدیقی

پرداخت وام مسکن ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های یک تا ۳

شرط پرداخت مرحله سوم‌ سود سهام عدالت اعلام شد

پدیده لیگ برتر با پرسپولیس تماس گرفت

عکس/ پارک خودرو‌های میلیون دلاری در یکی خیابان‌های تهران

عکس/ واکنش قالیباف به قطعنامه شورای حکام

فیلم/ در یک کلاس درس در تهران فقط دو دانش‌آموز ایرانی هستند!

فیلم/ اولین تصاویر از بقایای سقوط هواپیمای هندی

آغاز رزمایش‌ اقتدار نیرو‌های مسلح با دستور سرلشکر باقری

فیلم/ لحظه سقوط هواپیمای مسافربری هند

سامانه نظارتی پلتفرم‌های معاملات طلا چالش‌ها را برطرف می‌کند؟

عکس/ امام جمعه تهران تغییر کرد!

پرسپولیس با اورونوف فسخ می‌کند؟

کمپین هواداران استقلال برای جذب مهدی قایدی +عکس

اینفوگرافی/ مکانیسم ماشه چگونه عمل می‌کند؟

عکس/ سرلشکر باقری در کنار همت، خرازی و باکری ۴۵ سال پیش در زمان جنگ

روایت رویترز از متن قطعنامه شورای حکام علیه ایران

چرا صدور قطعنامه آژانس علیه ایران خطرناک است؟/ آیا پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت خواهد رفت،

فیلم/ قیمت تمام شده نان ۲۵ هزار تومان است!

واکنش قیمت دلار به قطعنامه شورای حکام

عکس/ مراسم عروسی نصیری رئیس ساواک با زلیخا خلوتی ۶۵ سال پیش

واکنش ایران به تصویب قطعنامه غنی‌سازی ۹۰ درصد است

فیلم/ گریه مادر بهاره رهنما برای بیژن اشتری

عکس/ هدی زین‌العابدین در کنار مادر مرحومش

راه‌اندازی مرکز جدید غنی‌سازی و جایگزینی ماشین‌های نسل اول با ماشین‌های پیشرفته در فردو

صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام

پزشکیان: زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم

نرخ بهره بین بانکی ثابت ماند + جدول

فیلم/ سردار قاآنی: فرار امریکا از جنگ با یمن مفتضح ترین رفتار نظامی بود

عکس/ سرلشکر فیروزآبادی در حال تقدیر از صیاد شیرازی ۴۵ سال پیش

سامان قدوس به پرسپولیس جواب داد!

مرز مقاومتی دلار در آستانه شکست

عکس/ دومین پادشاه عربستان و مهمانان اش ۷۰ سال پیش در حال خوردن ۴ آهو و ۳ گوسفند

پدیده لیگ برتر استقلال را دور زد

عکس/ فائزه هاشمی ۲۷ سال پیش در دفتر کارش