تاریخ انتشار: ۰۶:۲۶ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
پرسپولیس 1-0 داماش

پرسپولیس جام جنجالی را به خانه برد

شاگردان برانکو فاتح جام حذفی شدند.
پرسپولیس
اقتصاد۲۴ – جنجالی ترین فینال جام حذفی در تاریخ فوتبال ایران در نهایت با قهرمانی پرسپولیس به پایان رسید. فینالی که به دلیل بی نظمی های موجود در برگزاری آن و اختصاص ندادن جایگاه به تماشاگران داماش با بیش از دو ساعت تاخیر در ورزشگاه فولاد آرنای اهواز برگزار شد، با برتری 1-0 پرسپولیس به پایان رسید.

در این مسابقه که به دلیل حساسیت بالا زیاد پر موقعیت نبود، شاگردان برانکو با تک گل علی علیپور از روی یک ضربه آزاد در دقیقه 23 پیروز میدان شدند.ضمن اینکه علیپور در نیمه دوم با شلیکی پر قدرت تیر دروازه داماش را به لرزه درآورد.

پرسپولیسی ها با این قهرمانی توانستند دومین جام خود در این فصل را کسب کنند تا افتخارات شان در رقابت های امسال تکمیل شود.

 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار