تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
رییس پلیس راه شرق استان تهران:

هراز بسته شد؛ چالوس و فیروزکوه پرحجم

باتوجه به ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه و هراز توصیه می‌شود، هم وطنان از تردد در این محور‌ها به سمت شمال خودداری کنند.
جاده هراز مسدود می شود
اقتصاد24 - رئیس پلیس راه آمل گفت: محور هراز برای تخلیه بار ترافیکی تا اطلاع بعدی بسته شد. اکنون ترافیک جاده هراز سنگین و پرحجم است.

در حال حاضر ترافیک در محور‌های منتهی به تهران اعم از محور ساوه-تهران، محور قم-تهران، محور کرج-تهران و محور پاکدشت-تهران پرحجم است.

ترافیک مسیر رفت و برگشت محور کرج-چالوس سنگین و نیمه سنگین، هر دو مسیر رفت و برگشت محور هراز سنگین و محور‌های فیروزکوه و رشت- قزوین نیز ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در پایان گفت: سایر محور‌های مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.
منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار