تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۸

لباس خجالت آور وکیل زن دلیل اخراجش شد + عکس

انجمن قضات و مدعی العموم ترکیه یک قاضی در شهر استانبول را موقّت از کار برکنار کردند. این قاضی در یک جلسه قضایی از کوتاه بودن دامن خانم وکیل انتقاد کرده بود.
لباس خجالت آور
اقتصاد۲۴-  قاضی «محمد یویلو» می خواست به انجمن وکلای شهر اخطار بدهد که خانم «توجی جیتین» یک دامن نامناسب پوشیده است. او در اعتراض به دامن او گفته بود: خانم وکیل دامنی کوتاه و ۱۵ سانتیمتر بالای زانو پوشیده است.

این در حالی است که سخنان قاضی محمد یویلو باعث عصبانیت همکاران وکیل شد.

پس از انتشار خبر، وکلا در مقابل سالن استماع در یکی از دادگاه های استانبول؛ جایی که یویلو در حال انجام وظیفه بود، تجمع کردند و پیش از وارد شدن به سالن فریاد می زدند: «زنان منتظر عذرخواهی تو هستند.»

رئیس انجمن وکلا گفت قاضی باید عذرخواهی کند. در این گیر و دار بود که یویلو به سرعت از سالن خارج شد.

عبدالحمید گل وزیر دادگستری ترکیه درباره این اتفاق گفت: این اتفاق ناخشنود کننده، تأسف بار و غیرقانونی است.

او افزود: یک قاضی با تجربه سی سال کار، باید برای دیگران الگو باشد و باید به مسائلی که در دایره نظارت اوست توجه کند، نه اینکه بر لباس های وکیل.

معاون انجمن وکلا در استانبول می گوید در این باره پرونده ای برای انجام تحقیقات تشکیل و قاضی مذکور موقت از کار برکنار شده است!
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار