تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸

آخرین خبر مدیرعامل درباره توافق استقلال با استراماچونی

امیرحسین فتحی دیروز در جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد با مربی ایتالیایی به توافق قطعی رسیده‌اند و به زودی کارش را شروع می‌کند.
استراماچونی
اقتصاد24 - استراماچونی سرمربی استقلال شده است. این را امیرحسین فتحی مدیرعامل استقلال در جلسه دیروز هیات مدیره اعلام کرده است. اعضا هم این خبر را تائید کرده اند. فتحی در جلسه دیروز گفت با استراماچونی درباره کلیات و جزئیات به توافق رسیدند و این مربی با سه دستیار که یکی از آنها دستیار اولش است، کارش را در استقلال آغاز می کند. بدین ترتیب باید او سرمربی قطعی آبی ها دانست. احتمالا او از هفته آینده کارش را در استقلال شروع می کند.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار