تاریخ انتشار: ۰۷:۰۲ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ مطرح شد:

مناطق آزاد میزبان کسب و کارهای استارت‌آپی با رویکرد صادرات و ارز‌آوری هستند

مدیر انتقال فناوری‌های پیشرفته دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد گفت:ما بازار بسیار خوبی برای صادرات به کشورهای اطراف در اختیار داریم و بر همین اساس انواع حمایت‌ها را از واحدهای استارت‌آپی خواهیم داشت به خصوص از شرکت‌هایی که نگاه به ارزآوری و صادرات دارند.
استارت آپ
ساجده رحیمی، اقتصاد24 - محمد خضرایی منش در خصوص حضور این سازمان در نمایشگاه اینوتکس 2019 تهران به خبرنگار اقتصاد24 گفت: غرفه دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی امسال با موضوعی به نام نوآوری و فناوری در نمایشگاه اینوتکس شرکت کرده است که مسیر و زیرساختی برای حمایت از استارت ‌آپ‌هاست.

وی افزود: استارت آپ های متنوعی به غرفه ما مراجعه کرده اند که وقتی مزیت ها و مشوق های قانونی فعالیت اقتصادی در مناطق آزاد را به همراه خدمات مراکز حمایتی ما می‌شنوند، استقبال خوبی می‌کنند که امیدواریم بتوانیم تعداد خوبی از کسب و کارهای نوآورانه را در مناطق آزاد مستقر کنیم.

خضرایی منش مزیت ها و مشوق های قانونی سرمایه گذاری در مناطق آزاد را در 9 حوزه بر شمرد و گفت: یکی از این مشوق ها شامل مالیات است که در این حوزه مناطق آزاد مشمول معافیت های مالیاتی 20 ساله هستند و به شرط ثبت شرکت و کسب پروانه بهره برداری از سازمان و فعالیت اقتصادی در داخل محدوده منطقه می توانند از این مزیت ها و معافیت ها بهره مند شوند.

مدیر انتقال فناوری‌های پیشرفته دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد افزود: در حوزه صادرات نیز معافیت هایی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است. برای مثال معافیتی به نام کمیسیون ارزش افزوده داریم. همچنین در حوزه اتباع خارجی، تردد اتباع خارجی به مناطق آزاد استثناء خاصی را دارد و در حوزه واگذاری اراضی نیز ما مشوق های قانونی خاصی داریم. ثبت شرکت ها نیز به صورت پنجره واحد و از طریق سازمان های منطقه آزاد و البته با کمک سازمان ثبت شرکت های کشور انجام می شود.



وی با اشاره به دیگر مزیت‌ها و معافیت‌های کسب و کارها در مناطق آزاد گفت: در حوزه واردات نیز برای تولید و سرمایه گذاری داخل محدوده منطقه معافیت عوارض گمرکی وضع شده است. در خصوص بانک، بورس، بیمه و صرافی هم مناطق آزاد مشوق های قانونی خاصی دارند که کسب و کارهای می توانند از آن استفاده کنند.

خضرایی منش تصریح کرد: مشوق هایی که ما در منطقه آزاد داریم باعث شده کاهش چشمگیری در حوزه سرمایه گذاری نداشته باشیم. به طور مثال در حوزه سرمایه گذاری خارجی همان میزان سرمایه گذاری که در سال 96 داشتیم را در 97 نیز شاهد بودیم، در حوزه سرمایه گذاری داخلی نیز 17 درصد رشد را تجربه کردیم و به نظر می رسد عملکرد سال 98 نیز کاملا چشمگیر باشد.

مدیر انتقال فناوری‌های پیشرفته دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد افزود: ما تا انتهای سال 95، 90 واحد های‌تک در مناطق آزاد مستقر داشتیم که این رقم در پایان سال 97 به 370 واحد رسید که در هر کدام از آنها نیز چهار تا پنج نیروی جوان مشغول به کار هستند و این باعث افتخار مناطق آزاد است که میزبان کسب و کارهای نوینی باشد که رویکرد صادراتی دارند. ما بازار بسیار خوبی برای صادرات به کشورهای اطراف در اختیار داریم و بر همین اساس انواع حمایت ها را از واحدهای استارت‌آپی خواهیم داشت به خصوص از شرکت‌هایی که نگاه به ارزآوری و صادرات دارند.

به گزارش اقتصاد24، نمایشگاه اینوتکس از ۱۹ تا ۲۲ خرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار و در آن بیش از ۲۰۰ استارت‌آپ و ۲۰ شتاب‌دهنده و مرکز نوآوری در این دوره از نمایشگاه فناوری و نوآوری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران حضور داشتند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

گرمای بی سابقه در راه این استان‌ها

نشانه‌های مهم سکته مغزی را بشناسید

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی جدید دانشجویان

پول سینمایی برای پخش تلویزیونی / پشت پرده عدم اکران فیلم‌های دولتی در سینما‌ها چیست؟ + جدول

درباره ویتامین C بیشتر بدانید

فیلم/ تجربه بامزه پردیس احمدیه از موتور سواری!

انتخاب میز و صندلی؛ گام مهم بعد از خرید تجهیزات کافه

عکس/ ژست خاص بچه پولدار‌های قجری ۱۶۰ سال پیش با پالتو پوست

۷۰۰ هزار دلار برای بازیکن نیمکت نشین پرسپولیس!

فیلم/ لغو روادید برای سفر ایرانیان به بلاروس

پشت پرده خرید رایگان ساپینتو برای استقلال

نرخ جدید حق‌التدریس معلمان مشخص شد

صدور اخطار برای مشترکان پرمصرف آب

فیلم/ اظهارات عراقچی درباره حدود اختیاراتش در مذاکرات

ماجرای قطع انشعاب یک مشترک بدمصرف آب چه بود؟

عکس/ تغییر چهره دوست صمیمی یانگوم در ۴۷ سالگی با مدل موی متفاوت

فیلم/ اولین تصاویر آتش‌سوزی در نزدیکی فرودگاه تبریز

ساختمان انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تخلیه شد

واکنش تلویحی عارف به بیانیه جبهه اصلاحات

چگونه در تلگرام اکانت دوم بسازیم ؟

عکس/ پوستر استقلال برای رونمایی از یک ستاره خارجی

عکس/ تغییر باورنکردنی ژنرال هموسو سریال جومونگ در ۶۱ سالگی

فیلم/ کتابخانه ملی بلاروس به رنگ پرچم ایران درآمد

عکس/ چهره دیده نشده هومن سیدی و جواد عزتی در فصل دوم سریال وحشی

عکس/ ترامپ برنده انتخابات ۲۰۲۸ است!

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

هشدار تند وزیر دفاع به ماجراجویی احتمالی اسرائیل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

نقش مدیریت مالی در بودجه‌بندی سرمایه ای چیست؟

عکس/ استایل جالب فرهاد آییش و بازیگر سریال آکتور با لباس‌های برند

قرارداد آل‌کثیر با استقلال فسخ شد

عکس/ مایکل اوینینگ مربی پرسپولیس شد

عکس/ مشاهده زرافه مشهور گردن کج پس از ۶ سال در کنیا

وضعیت پلتفرم‌های ورشکسته دراماتیک‌تر از سریال‌ها/ کمتر از ۵ درصد پلتفرم‌های جدید در ۳ سال اخیر به تولید اثر رسیدند

زمان پایان قطعی برق اعلام شد

فیلم/ صحبت‌های جالب برادرشوهر الیکا عبدالرزاقی درباره او

کنسرت نامیرا در تالار وحدت

معامله ۲۸۲ کیلوگرم زعفران در بازار آتی بورس کالا

عکس/ چهره متفاوت فردین سال‌ها پس از انقلاب در مغازه فرش فروشی اش

فیلم/ حمله به روحانی و ظریف روی آنتن زنده صداوسیما

عکس/ سلفی آسانسوری علی اوجی و الناز حبیبی با خنده‌های خاص

عکس/ استقبال رسمی رئیس‌جمهور بلاروس از پزشکیان

تکلیف بیفوما و پرسپولیس مشخص شد

گواهینامه رانندگی این افراد توقیف می‌شود

تنظیم‌گری رمزارز‌ها در انحصار بانک مرکزی

وضعیت شاخص پرتو فرابنفش در ۲ روز آینده

آدرس غلط وزارت نیرو درباره وضعیت آب تهران/ چرا طرح فریز پایتخت راه‌حلی عاقلانه برای حل بحران آب نیست؟ + نمودار ساخت و ساز

پژو ۲۰۷ ارزان شد + جدول قیمت‌ها

آدریانو تولوزا کیست؟ /بازیگر برزیلی فیلم مرد عینکی